Розглянуто Для ГС ЗГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Гру 2025
Дописи
22
Реакції
9
Бали
11
1. Ваш нікнейм:Бодя Житомирський
2. Нікнейм порушника:назар Гуцуляк
3. Суть скарги:даний заступник лідера не дотримується правил я йому не однарахову кажу шо видай роль потом потом мене це почало дратувати він мені сказав ти не будеш казати шо мені робити казав видасть догану за 2.12 якшо не помиляюся даний в статуті написано попередження/ догана/ звільнення коли він мені не дав попередження і зразу хотів дать догану но не дав якшо він думає шо буде людей запугувати догана то я не бачу смисла від такого заступника коли я подав рапорт назад додому в НПУ він мені відмовив по причині 1.2 з періоду якшо прошло 14 днів назад додому буде відмовлено я написав в групу шо за фігня він написав ой подожди і взяв переправив якшо людина не вміє даною роботою заєматися нашо вона пішла на заступника + до того коли він перевіряв мою заявку назад додому в мене було 5 звання а в правилах написано шо при повернення в організацію - звання за правилами переведення 1.3
Також звільнили за втратою довіри
Якшо хочете побачіти повну відео фіксацію можу войсі показати не можу загрузити
4. Доказ порушення (скриншот/відео):https://postimg.cc/gallery/dFtjs3g
5.дата Порушення:06.03.2026

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,616
Реакції
1,674
Бали
253
Вітаю
З вашого боку було вииявлено порушення щодо субординації та порушення статуту.
Догана видана вірно але я її зменшую до попередження яке ви також повинні відпрацювати, та з застунпиком лідера буде проведенна бесіда щодо видачі покарань.

Розглянуто.gif

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі