Розглянуто Для ГС/ЗГС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Дейнека

Новий гравець
Реєстрування
7 Чер 2025
Дописи
16
Реакції
0
Бали
48
1. Ваш нікнейм: Влад Дейнека
2. Нікнейм адміністратора: ГС/ЗГС
3. Суть скарги: Подаю на оскарження чс 9-12 рангів, я дуже хочу працювати на керівних посадах і моє чс назавжди перешкоджає цьому, я визнав свою помилку і даю слово що більше такого не повториться.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): відсутні
5. Дата порушення: не пам'ятаю коли видали.

Олександр Сазантов

ГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
544
Реакції
327
Бали
123
Вітаю, шановний гравцю!

За результатами детального розгляду вашого оскарження адміністрацією було прийнято рішення відмовити в його задоволенні.

Основною причиною відмови є зафіксована спроба знесення Google-таблиці. Дана таблиця використовувалася для ведення рапортів усіх державних організацій та була важливою частиною робочого процесу.

Ваші дії могли призвести до проблем із подальшим використанням таблиці, а також створити перешкоди для нормального ведення та перевірки рапортів державних організацій. Саме тому подібні дії є неприпустимими.

Звертаємо вашу увагу, що будь-які спроби самовільного видалення, знесення, зміни або іншого втручання в офіційні ресурси без відповідного дозволу уповноважених осіб є порушенням. Навіть сама спроба здійснення подібних дій розглядається адміністрацією як серйозне порушення, незалежно від того, чи вдалося фактично видалити або пошкодити ресурс.

У зв’язку з вищезазначеним на жаль, не може надати позитивне рішення щодо оскарження ЧС для гравців 9–12 рангів.

Під час розгляду оскарження адміністрація враховує не лише безпосередні наслідки порушення, а й потенційну шкоду, яку такі дії могли завдати роботі державних організацій та використанню офіційних ресурсів.

Таким чином, після повторної перевірки ситуації підстав для зміни прийнятого рішення не встановлено.
Оскарження залишається відхиленим.

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,633
Реакції
868
Бали
253
Вітаю
Відповідь була надана ГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі