Розглянуто Для ГС/ЗГС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Влад Дейнека

Новий гравець
Реєстрування
7 Чер 2025
Дописи
19
Реакції
0
Бали
198
1. Ваш нікнейм: Влад Дейнека
2. Нікнейм адміністратора: ГС/ЗГС
3. Суть скарги: Подаю на оскарження чс 9-12 рангів, я дуже хочу працювати на керівних посадах і моє чс назавжди перешкоджає цьому, я визнав свою помилку і даю слово що більше такого не повториться.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): відсутні
5. Дата порушення: не пам'ятаю коли видали.

Олександр Сазантов

ГС Держ|Північна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
4 Жов 2023
Дописи
618
Реакції
383
Бали
478
Вітаю, шановний гравцю!

За результатами детального розгляду вашого оскарження адміністрацією було прийнято рішення відмовити в його задоволенні.

Основною причиною відмови є зафіксована спроба знесення Google-таблиці. Дана таблиця використовувалася для ведення рапортів усіх державних організацій та була важливою частиною робочого процесу.

Ваші дії могли призвести до проблем із подальшим використанням таблиці, а також створити перешкоди для нормального ведення та перевірки рапортів державних організацій. Саме тому подібні дії є неприпустимими.

Звертаємо вашу увагу, що будь-які спроби самовільного видалення, знесення, зміни або іншого втручання в офіційні ресурси без відповідного дозволу уповноважених осіб є порушенням. Навіть сама спроба здійснення подібних дій розглядається адміністрацією як серйозне порушення, незалежно від того, чи вдалося фактично видалити або пошкодити ресурс.

У зв’язку з вищезазначеним на жаль, не може надати позитивне рішення щодо оскарження ЧС для гравців 9–12 рангів.

Під час розгляду оскарження адміністрація враховує не лише безпосередні наслідки порушення, а й потенційну шкоду, яку такі дії могли завдати роботі державних організацій та використанню офіційних ресурсів.

Таким чином, після повторної перевірки ситуації підстав для зміни прийнятого рішення не встановлено.
Оскарження залишається відхиленим.​

Ксенія Київська

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
23 Січ 2025
Дописи
2,944
Реакції
1,053
Бали
444
Вітаю
Відповідь була надана ГС Держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі