Розглянуто Для ГС держа

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Кіров

Кошовий отаман
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
47
Реакції
65
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Володимир Кіров
2. Нікнейм порушника:Віллі Клауд
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги:
Приїхали на ПП Конча-Заспа, і я вигукнув у войс: “з'єбалися”, після чого від’їхав. віллі клауд почав стріляти, я під’їхав до нього, вийшов, і він почав кафати. По-перше, вікна по РП були закриті, але цей полковник не знає що таке РП. Він відвіз мене і мого друга в НПУ та запитав, чи бажаємо адвоката. Я сказав, що бажаємо адвоката. Він викликав державного, хоча я не уточнював, якого саме адвоката ми хочемо. Нас було двоє — відповідно і адвокатів теж мало бути двоє. У цій ситуації мені відмовили у приватному адвокаті та почали садити також моєму другу тоже відмовили від адвоката через штрафи але це не забороняє, але полвонику було байка але це є порушенням з боку полковника.

Прошу ГС Держа запросити відкат на моє затримання та переглянути порушення, які допустив полковник.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
изображение_2025-11-27_212930471.png

6. Дата порушення:27:11:2025 |20:27

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,527
Реакції
1,631
Бали
253
Вітаю

Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт, що:

Наразі система з вікнами не всіх працює тому це залежить від можливостей вашого ПК Тобто системно, якщо би він через ТАБ не відкрив вікна у нього не було би можливості стріляти, оскільки система бачить вікна зачинені. Стосовно недодтримання права на адвоката це є вже РП порушення і адміністрація ніяким чином видати покарання за це не може, натомість як я бачу це ви могли акцептувати на цьому що ви хочете приватного адвоката і один телефонний дзвінок йому, тому раджу вам звернутися або до НПУ або СБУ з позивною заявою аби вирішити цю ситуацію.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі