Тихий
Рпшер ваще топчик
- Реєстрування
- 6 Січ 2026
- Дописи
- 92
- Реакції
- 94
- Бали
- 23
1. Іван Рубінштейн
2. Ярослав Свиридов
3.
Прошу переглянути рішення адміністратора щодо виданого мені покарання. Вважаю, що в моїх діях відсутній склад порушення пункту «Розпал міжнаціональної ворожнечі» з огляду на наступні факти:
Прошу: Зняти покарання або замінити його на менш суворе, зважаючи на відсутність прямого порушення та провокативну поведінку іншого гравця.
4. Скарга
5. 08.04.2026
2. Ярослав Свиридов
3.
Прошу переглянути рішення адміністратора щодо виданого мені покарання. Вважаю, що в моїх діях відсутній склад порушення пункту «Розпал міжнаціональної ворожнечі» з огляду на наступні факти:
- Контекст ігрової ситуації: Інцидент стався о 3-й годині ночі після навмисного ДТП з боку іншого гравця. Гравець поводився неадекватно, затягував час та розмовляв незрозумілою мовою, що в умовах воєнного стану в країні викликало логічну підозру та стан паніки в ігрового персонажа. Мої слова були частиною RP-процесу — це були запитання, викликані нетиповою поведінкою гравця, а не ствердні образи.
- Відсутність порушення згідно з правилами: У пункті правил щодо розпалу ворожнечі чітко зазначено: «Як виняток країна, з якою йде війна, — російська федерація». Оскільки мої запитання стосувалися приналежності до структур країни-агресора (ФСБ) та використання відповідного терміну, це підпадає під виняток, прописаний у самих правилах сервера.
- Невідповідність покарання: Навіть якщо адміністратор вбачає в моїх словах надмірну емоційність, чому було обрано саме такий вид покарання, а не мут на максимальний термін? Це наштовхує на думку про особисту неприязнь з боку ГС Держ, оскільки покарання видано за питання, які технічно дозволені винятком у правилах.
Прошу: Зняти покарання або замінити його на менш суворе, зважаючи на відсутність прямого порушення та провокативну поведінку іншого гравця.
4. Скарга
5. 08.04.2026