Розглянуто Для ГС держ/ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тихий

Рпшер ваще топчик
Реєстрування
6 Січ 2026
Дописи
92
Реакції
94
Бали
23
1. Іван Рубінштейн
2. Ярослав Свиридов
3.
Прошу переглянути рішення адміністратора щодо виданого мені покарання. Вважаю, що в моїх діях відсутній склад порушення пункту «Розпал міжнаціональної ворожнечі» з огляду на наступні факти:
  1. Контекст ігрової ситуації: Інцидент стався о 3-й годині ночі після навмисного ДТП з боку іншого гравця. Гравець поводився неадекватно, затягував час та розмовляв незрозумілою мовою, що в умовах воєнного стану в країні викликало логічну підозру та стан паніки в ігрового персонажа. Мої слова були частиною RP-процесу — це були запитання, викликані нетиповою поведінкою гравця, а не ствердні образи.
  2. Відсутність порушення згідно з правилами: У пункті правил щодо розпалу ворожнечі чітко зазначено: «Як виняток країна, з якою йде війна, — російська федерація». Оскільки мої запитання стосувалися приналежності до структур країни-агресора (ФСБ) та використання відповідного терміну, це підпадає під виняток, прописаний у самих правилах сервера.
  3. Невідповідність покарання: Навіть якщо адміністратор вбачає в моїх словах надмірну емоційність, чому було обрано саме такий вид покарання, а не мут на максимальний термін? Це наштовхує на думку про особисту неприязнь з боку ГС Держ, оскільки покарання видано за питання, які технічно дозволені винятком у правилах.
Я поважаю роботу адміністрації і вважаю Ярослава загалом компетентним, проте в цій ситуації рішення виглядає упередженим та таким, що суперечить буквальному тексту правил.
Прошу: Зняти покарання або замінити його на менш суворе, зважаючи на відсутність прямого порушення та провокативну поведінку іншого гравця.
4. Скарга
5. 08.04.2026

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі