Розглянуто Для ГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

V4nya

Козак
Реєстрування
31 Бер 2025
Дописи
18
Реакції
9
Бали
13
1.Іван Капітан
2.Федя Морріс
3.Ситуація наступна.Мій соклановець ,щось там спілкувався з СБУ за РП процесом авто у мене тоноване.Працівник СБУ не може знати хто в авто.Незнаю що там у них виникло мій соклан сідає до мене в авто а працівник СБУ витягує мене з авто затримує і садить і ІТТ на 50 хвилин .Питання до ЗГС або ГС держ це як називається.Підстава для затримання?Мені здається це перевищення повноважень..
Тайм коди
З 5:00 хвилини та до кінця фрапсу
4.
5.09.09.2025

Федя Батурінець

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Бер 2025
Дописи
464
Реакції
648
Бали
113
Вітаю.
Вас було затримано за статтею Кримінального кодексу України № 40 Створення, керівництво злочинною спільнотою або злочинною організацією, а також участь у ній. Ваш знайомий Гріша перебував у розшуку. Після законної вимоги надати паспорт він сів до вас в авто, і як водій ви порушили вказану статтю.Питання по отз воно зарегостровано

Останнє редагування:

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,565
Реакції
1,652
Бали
253
Вітаю
Розгялнувши вашу скаргу та докази виношу вердикт:
Ця ситуація є не однозначною, оскільки хоч і доказ ви надали відносно весь. Ви чомусь все одно очікували працівника СБУ біля перехрестя у Церкви та житлових будинків. На рахунок вашого друга, то так він знаходився у розшуку з ним почали проводити процесуальні дії натомість він вирішив сісти до вас в авто і дуже цікавим випадком розуміючи що з вами також зараз будуть проводитися процесуальні дії почали рух аби уникнути цього. Вас було затримано через те що ви допомагали йому покинути це місце. Працівник СБУ зупинив вас але ви його не вислухали. Також причина вашого зитримання була вам озвучена але через гучність вашої музики з бумбокса ви її не чули + лаги вашого ФПС.

Переглянувши фрапс від і до, порушень не виявив. Всі інші порушення стосувалися вже РП частини за які форум не відповідає.

А якщо брати повну ситуацію то це хоже на те що ви намаєтеся "злити" Федю Морріса. Оскільки ви і до цього побачились автімками на мості з Григорієм Ярошенко і тут одразу ви в двох і "ділі".

РОЗГЛЯНУТО
ПОРУШЕНЬ НЕ ВИЯВЛЕНО!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі