Зачинено Для ГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петро Болбочан

Поважний гравець
Реєстрування
24 Вер 2023
Дописи
37
Реакції
158
Бали
78
1. Ваш нікнейм: Петро Болбочан
2. Нікнейм адміністратора: Михайло Олегович
3. Суть скарги: Шановний ГС держ. хочу зняти свій ЧС держ. 9-12 рангів. На разі проходжу службу в СБУ К, та с певніностю можу сказати ,ща готов йти далі на старший склад. В даній організації я доказав , старшому складу і молодшому складу СБУ, що я можу працювати та керувати . Прошу це зазначити ,та надати можливість реабілітуватися на старшому складі
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1774295410856.png
1774295425729.png

5. Дата порушення: немап'ятаю

Михайло Олегович .

Головний Моряк 04
Реєстрування
5 Вер 2025
Дописи
224
Реакції
263
Бали
108
Вітаю, провівши голосування серед слідкуючих даної фракції та опитавши людей, з якими ви безпосередньо співпрацюєте, виношу свій особистий вердикт: що я згоден зняти вам ЧС 9-10 рангів. А вже після даних посад будемо бачити вашу подальше роботу.

Очікуємо відповіді ГА /ЗГА

Андрій Харрісон

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
8 Лип 2023
Дописи
268
Реакції
473
Бали
123
Вітаю шановна адміністрація, хочу зауважити що 21.03.2016 за участі цього громадянина була розпочата конфліктна ситуація що майже призвело до того що між фракціями міг розгорітися конфлікт, але разом з заступником СБУ ми змогли знайти компроміс щоб уникнути цього конфлікту. Тому хочу звернути увагу на те, якщо людина буде займати посади керівничого складу, то конфлікти між державними організаціями можуть бути частіше, якщо іх нікому буде нейтралізувати.

Михайло Олегович .

Головний Моряк 04
Реєстрування
5 Вер 2025
Дописи
224
Реакції
263
Бали
108
Шановні, зачекайте. Я нікому не давав дозвіл займати 11-12 ранги. Поки тільки на 9-10 і вже після цього будуть робитися якісь висновки.
Тим паче, відповіді ГА/ЗГА ми ще не отримали, тому очікуємо.

Вікторія Кизима

ГА | Східна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
12 Лип 2023
Дописи
2,599
Реакції
1,063
Бали
253
Вітаю
Наразі ви не показали ще себе у фракції з гарної сторони
Тому поки оскаржити вам не можемо

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі