Зачинено Для Галецького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Лют 2025
Дописи
49
Реакції
17
Бали
13
Нікнейм адміністратора: Ілля Репецький
Особистий нікнейм:Попович Рома
Суть скарги: заплатили на лідера ДСНС позавчора стояв такий лідер як Егор Вентерович в вчора вже поставили Андрія Жукова заявок не було відкритих і гравця не було в фракції
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): В адміністратора
Дата походження: 14.11.25 15.11.25

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,026
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
Дійсно, гравець Андрій Жуков став кандидатом на Лідера ДСНС без відкриття заявок та за результатами співбесіди (Обзвону) був призначений на посаду Лідера ДСНС, чому так трапилось:
Фракція ДСНС являється однією з ключових та важливих фракцій як зі сторони RP-частини, так і системної, до прикладу, якщо ДСНС не буде, кожен день будуть згорати боєприпаси в складі ЗСУ.
Лідер якраз і являється ключовою особою у фракції, тим паче на момент зняття Лідера ДСНС Єгора Вентеро не було ні 1 заступника, через це, фракція могла не функціонувати навіть у мінімальній частині.
Андрій Жуков перебував у фракції на 8 званні, він так же пройшов усі етапи на призначення, таке як перевірка кандидата, отримання рекомендацій від минулого лідера та чинного слідкуючого за фракцією та звісно, співбесіда (Обзвон) на посаду лідера.
Через ризики виникання проблем та скарг у не функціонуванні фракції я та мій заступник прийшли до рішення назначити співбесіду на посаду.
Також, є певний запобіжний захід від "Блату", а саме: кожна співбесіда від початку до кінця проходить під відеофіксацію (Фрапс) яка своєю чергою заноситься до архіву та до неї є вільний доступ у Керівництва для перевірки та присікання "Блату".

Додаткові обґрунтування даного кандидата (Через конфіденційну інформацію не можу описати тут) надіслав Керівництву сервера та відеозапис співбесіди. Очікуйте вердикту.

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,056
Реакції
841
Бали
253
Вітаю

ГС Держ надав розгорнуту відповідь.
Всі дії були погоджені і призначення було по співбесіді.
Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі