Відмовлено Для Галицького/Спец.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Денис Моррісон

Поважний гравець
Реєстрування
25 Бер 2024
Дописи
318
Реакції
163
Бали
458
1. Ваш нікнейм: 72212
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Соколов
3. Суть скарги:

Звернення до керівництва​

Вітаю, пане Серго,Олег
Прошу Вас особисто розглянути моє звернення, оскільки вважаю, що адміністратор Андрій Соколов допустив низку необ'єктивних рішень та проявив упереджене ставлення до мене.
Почалося все з того, що адміністратор некоректно відповідав на мої репорти, після чого без достатніх підстав видав мені покарання у вигляді деморгану за нібито NRP-нік.
Прошу пояснити, на підставі яких критеріїв ім'я «Ден» було визнано NRP. На сервері є велика кількість гравців з такими іменами, як Тревіс, Кіндер, Фуфшлымерц, Хакки, Хабіб, Хійорі та багатьма іншими, і вони не отримують аналогічних покарань.
Крім того, ім'я Ден є реальним і використовується багатьма людьми (наприклад, Ден Браун, Ден Флор тощо). У мене раніше вже були схвалені RP-біографії з цим ім'ям. Більше того, понад шість місяців я перебував на посаді адміністратора та займав посади в державних організаціях саме з цим ім'ям, і за весь цей час жодних зауважень щодо нього не надходило. Також я неодноразово зустрічав на сервері інших гравців з ім'ям Ден, які безперешкодно продовжують грати.
Окремо хочу звернути увагу на поведінку адміністратора. Коли я запропонував перейти до голосового каналу для конструктивного вирішення ситуації, він відмовився. Також він відмовився відповісти на моє запитання під час рубрики «Посиденьки з адміністрацією», яка, навпаки, створена для відкритого спілкування адміністрації з гравцями.
При цьому складається враження, що адміністратор знаходить час на сторонню діяльність (наприклад, збір яблук у денний час), але не знаходить часу на належний розгляд звернень гравців та пояснення власних рішень.
Унаслідок неправомірного, на мою думку, покарання я був змушений витратити 169 карбованців для дострокового виходу з деморгану. Я не мав можливості чекати близько 24 годин на розгляд скарги, оскільки мав майно, яке необхідно було обслуговувати, а його втрата завдала б мені ще більших збитків.
Враховуючи сукупність усіх наведених обставин, складається враження, що рішення щодо мене приймалися неупереджено не були, тому прошу перевірити можливу особисту неприязнь або інше упереджене ставлення з боку адміністратора Андрія Соколова.

Прошу:​

1. Особисто розглянути моє звернення.
  2. Перевірити правомірність виданого мені покарання за нібито NRP-нік.
  3. Надати оцінку діям адміністратора Андрія Соколова.
  4. Повернути мені 169 карбованців, які я був змушений витратити через це покарання.
  5. У разі встановлення неправомірності дій адміністратора розглянути питання про додаткову компенсацію за втрачений час, безпідставне покарання та завдані незручності, а також визначити джерело такої компенсації на розсуд керівництва, у тому числі, якщо це буде визнано доцільним, за рахунок адміністратора, який допустив порушення.
  6. Перевірити можливу особисту неприязнь або упереджене ставлення адміністратора до мене та, у разі підтвердження, вжити відповідних заходів.
Сподіваюся на об'єктивний, неупереджений та справедливий розгляд мого звернення.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 27.07.2026

Даніл Волошин

КА | Північна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
603
Реакції
265
Бали
478
Вітаю!

Адміністратор виніс покарання за нікнейм «Ден Річеза» на підставі пункту 3.4 Положення про нікнейм, оскільки він не відповідає вимогам до українського RP-нікнейма.
Наявність інших подібних нікнеймів, схвалених RP-біографій або попередніх посад не є підставою для невиконання чинних правил. Кожен випадок розглядається окремо.
Порушень чи ознак упередженого ставлення з боку адміністратора не встановлено. Адміністратор також не зобов'язаний переходити до голосового каналу чи відповідати на всі запитання. Після виконання своїх обов'язків він має право займатися будь-якою ігровою діяльністю, зокрема збором яблук.
Підстав для повернення 169 карбованців або виплати компенсації немає.
Рішення адміністратора залишається без змін.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі