Відмовлено Для Галицького або спец адміну оскаржую

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Олександр Кабачок

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Гру 2023
Дописи
67
Реакції
45
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Саша Кабачок
2. Нікнейм адміністратора:Андрій Косик
3. Суть скарги: Доброго вечора

Прошу повторно розглянути моє оскарження щодо покарання за пунктом 7.7.

Я визнаю, що подані мною докази могли не відображати повну картину ситуації, однак категорично заперечую наявність умислу на введення адміністрації в оману. Відео було надано мною як доказ того, що я бачив зі свого ракурсу в той момент.

Метою подачі скарги було не покарання будь-кого неправдивим шляхом, а звернення уваги на ситуацію, яку я вважав порушенням. Я не мав наміру приховувати інформацію чи навмисно спотворювати обставини події.

Прошу врахувати, що раніше за подібні порушення я не притягувався, а також те, що жодної вигоди від даної ситуації не отримував. У разі якщо адміністрація вважає мої дії помилковими, прошу розглянути можливість пом'якшення покарання або заміни його на менш суворе.

Сподіваюся на об'єктивний та справедливий розгляд моєї ситуації.

Дякую за увагу.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Діма-Азов-поршення.412116/#post-1634102
5. Дата порушення:14.06.26

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
559
Реакції
346
Бали
123
Вітаю.
Ваше покарання вже було переглянуте та зменшене до 14 днів у попередній скарзі. [посилання]
Хочу наголосити якщо ви надалі будете відправляти однотипну скаргу отримаєте покарання по порушенню форуму.

Загальні правила форуму:
3.5 Заборонено публікацію кількох тем з однаковим змістом

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі