Розглянуто Для Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Кві 2023
Дописи
16
Реакції
50
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Ліка Ярмоленко
2. Нікнейм адміністратора: Анастасія Коревті
3. Суть скарги:
Вітаю. Не погоджуюся з рішенням адміністратора щодо видачі покарання.

У правилі 6.1.1 чітко зазначено: «FD in GZ — нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні». У даній ситуації жодної шкоди гравцю завдано не було, оскільки спрацював системний захист (ЗЗ), який повністю заблокував урон.

Крім того, ми перебуваємо в одному клані, тому дану ситуацію доцільніше розглядати як FF (Friendly Fire), а не як FD in GZ. Вважаю, що покарання було видане некоректно та прошу переглянути рішення з урахуванням усіх обставин.

Також хочу звернути увагу на те, що попереднє покарання за FD in GZ я отримувала ще у вересні. Відтоді пройшло вже досить багато часу, тому вважаю, що одразу видавати варн у цій ситуації занадто.
Моя історія покарань

Старший клану намагалася врегулювати це питання в особистих повідомленнях, однак дійти спільної думки їм так і не вдалося. Докази
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тик

5. Дата порушення: 06.06.2026

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
465
Реакції
313
Бали
123
Вітаю.
Переглянувши скаргу, за якою вам було видано покарання, було виявлено некоректність її розгляду.
Ваші дії більше підпадають під визначення
багоюз, ніж під FF або FD in GZ.
Системно в GZ неможливо завдати шкоди гравцю, ви могли битись лише через те що знаходитесь на кртелі. У даній ситуації шкода не наносилась, однак ви, усвідомлюючи це, неодноразово продовжували завдавати удари персонажу. Саме тому застосування правил FF або FD in GZ у цьому випадку є некоректним.
Щодо виданого вам варну: чітко визначеного терміну дії покарання для повторного порушення в даному випадку немає. Враховуючи, що попереднє порушення з вашого боку було зафіксоване понад 8 місяців тому, застосування покарання у вигляді варну було помилковим.
Скаргу буде перерозглянуто.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі