На розгляді Для Галицького

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Блащина

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,846
Реакції
1,161
Бали
643
1. Ваш нікнейм та ID: Іван Блащина [9888]

2. Нікнейм адміністратора: Конор Стоун та Рома Семеген

3. Суть скарги:

Вся ситуація, яка наразі відбувається з розглядами скарг, доволі таки дивна. Адміністрація просто морозить гравців та також тримає скарги на розгляді протягом 10+ днів. Я, коли перебував на ГС та ЗГС неоф, та й всім іншим, які були до нього, вистачало максимум 2 дні на розгляд подібної скарги, но ніяк не 10.

В правилах чітко вказано, що розгляд скарги відбувається протягом 24 годин, а якщо потрібний більш детальний розгляд скарги, то адміністрація має повідомити гравця про більш детальну перевірку скарги (якщо не помиляюсь).

Наразі також адміністрацією було заборонено грати території без нормальних пояснень, чому так. Ні, я розумію, у Семегена там школа після уроки потрібно робити. Но йому може так же допомогти у розгляді скарг ГА, но я щось не бачу ніякої допомоги (невже клепки не хватає?). Але ж після школи Семеген може розглянути легенькі скарги, а ті які вже на розгляді більше 10 днів то ні.

Чому всі скарги, які пишуться на Семегена, відмовлені? Чітко видно некомпетентність зі сторони ГС Неоф та блат зі сторони ГА.

Цікаво, скільки ще будуть грати клани на 01 сервері з таким відношенням до кланів та чому керівництво проекту ігнорує скарги від гравців кланів на бездіяльність адміністрації!!!?

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):

В розділі скарги на неоф. організації

Та також можете перегляну скарги гравців на даного адміністратора

5. Дата порушення: від тоді як він став на посаду ГС. Неоф😂​

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі