Розглянуто Для Га|Зга Вибачення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Рудий ??

I LOVE RYDU+MONSTER ENERGY
Реєстрування
31 Бер 2023
Дописи
101
Реакції
27
Бали
31
1.Нікнейм адміністратора: Павло Дурнєв|Олександр Міракл
2.Особистий нікнейм:Артем Рудий
3.Суть скарги:Дуже вибачаюсь за своє порушення на сервері та хочу вибачитися перед всіма адмінами за все що я скоїв на цьому проекті .Я вже ознайомився зі всіма правилами форурма та серверу.Мій клан "катана" в якому я зам лідер не може справитися без мене та не може знати догану без мене бо в них не хватає рук та сил і ми хочемо йти в перед та не стояти на 40 якомусь але повторюся в нас мало рук .Розумію що мене забанили за обман адміністрації але там була спорна ситуація , як я розумію мене забанили за порушення правил форурма по статі 3.4 і за це дається бан 15.Моє побажання від адміністрації проекту зменшення дії бану.Від Артема Рудого та від всіх рудих:Дякую за вашу увагу
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео): 5.Дата походження:дата видання покарання 25.09.2023 а написання вибачення 09.10.2023 дата розбана 10.10.2023

Олександр Міракл

Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Вер 2022
Дописи
2,979
Реакції
1,012
Бали
213
Вітаю, шановний гравець
Так як Ви відбули в блокуванні вже більшість часу, мною було прийняте рішення піти Вам назустріч та оскаржити цей вирок. Наступного разу блокування може бути довше, не порушуйте.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі