Розглянуто Для Га/Зга серверу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Тьома Суєтолог

Шановний гравець
Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
49
Реакції
38
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Снайпс // by Олексій Маск
  2. Особистий нікнейм: Маратик Аборигенович #35611
  3. Суть скарги: Вітаю шановні Га та Зга серверу, сьогодні на зльоті стався такий інцидент даний гравець "Вальтер Грек #44916" бігав перед зльотом по мітці заважав другим людям ловити квартиру, даний адміністратор "Олексій Маск" проігнорував на те що робив даний гравець, я звертався до адміністрації з приводу того щоб гравцю сказали не "порушувати" на що адміністація ніяк не вплинула потім коли я сказав з нецензурною лексикою адміністратор це вже побачив і замутив мене на 30хв а гравця який бігав і мішав ніяк не попередив, потім він мене почав виштовхувати з мітки щоб 'він туди став' мені не сподобалось що адміністратору було байдуже на те що мене били і виштовхували з мітки тому я вирішив виштовхнути його і стати на своє місце на якому я стояв годину, але після зльоту я бачу що покарали мене хоча я декілька разів до адміністрації писав щоб його прибрали, я враховую що я нічого поганого не зробив бо адміністратору "Олексію Маск" було байдуже, і да я вибачаюсь що так все вишло я це зробив бо мені адміністрація не допомогла, с приводу відео доказу він в мене нажаль не записався але він є у "Олексія Маск" я прошу вас щоб ви запросили відео відкат у даного адміністратора і побачили що даний гравець "Вальтер Грек #44916" витворяв, дуже прошу зняти блокування.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Покарання
  5. Дата походження:07.03.25

Тьома Суєтолог

Шановний гравець
Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
49
Реакції
38
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Снайпс // by Олексій Маск
  2. Особистий нікнейм: Маратик Аборигенович #35611
  3. Суть скарги: Вітаю шановні Га та Зга серверу, сьогодні на зльоті стався такий інцидент даний гравець "Вальтер Грек #44916" з клану '******************************************' бігав перед зльотом по мітці заважав другим людям ловити квартиру, даний адміністратор "Олексій Маск" проігнорував на те що робив даний гравець, я звертався до адміністрації з приводу того щоб гравцю сказали не "порушувати" на що адміністація ніяк не вплинула потім коли я сказав з нецензурною лексикою адміністратор це вже побачив і замутив мене на 30хв а гравця який бігав і мішав ніяк не попередив, потім він мене почав виштовхувати з мітки щоб 'він туди став' мені не сподобалось що адміністратору було байдуже на те що мене били і виштовхували з мітки тому я вирішив виштовхнути його і стати на своє місце на якому я стояв годину, але після зльоту я бачу що покарали мене хоча я декілька разів до адміністрації писав щоб його прибрали, я враховую що я нічого поганого не зробив бо адміністратору "Олексію Маск" було байдуже, і да я вибачаюсь що так все вишло я це зробив бо мені адміністрація не допомогла, с приводу відео доказу він в мене нажаль не записався але він є у "Олексія Маск" я прошу вас щоб ви запросили відео відкат у даного адміністратора і побачили що даний гравець "Вальтер Грек #44916" витворяв, дуже прошу зняти блокування.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Покарання
  5. Дата походження:

Олексій Маск

ГА | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
825
Реакції
339
Бали
68
Вітаю, шановний гравець!

Хочу запевнити, що мені не було байдуже до порушень гравців. Я уважно стежив за подією ще за 30 хвилин до її початку, попереджав гравців про важливість ведення відеофіксації, заборони DM на зльоті, а також перевірив гравця, який зміг придбати квартиру.

Щодо гравця Вальтер Грек #44916, я помітив його порушення, видав попередження, після чого він покинув мітку. Проте я продовжив спостереження за ним, щоб уникнути повторних порушень.

Також, під час "зльоту нерухомості" присутня велика кількість гравців, і зафіксувати всі порушення одночасно доволі складно. Але я намагався оперативно реагувати на помічені порушення, видаючи попередження чи накладаючи покарання.

Щодо Вашого покарання, я розумію Вашу ситуацію. "Зліт нерухомості" — це завжди стрес і хвилювання. Оскільки це Ваше перше покарання за DM під час зльоту, я застосував мінімальний термін покарання. Також наразі я не заперечую щодо можливого зменшення терміну або зняття покарання.

Очікуйте відповіді ГА/ЗГА
З повагою, Олексій Маск

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
7,376
Реакції
4,880
Бали
254
Вітаю

Адміністратор видав покарання за наявні порушення від гравців, щодо вашої ситуації на перший раз, враховуючи що адміністратор не проти зняття покарання, вам його буде знято, у випадку повторних порушень отримаєте блокування.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі