Томми Джери
Активний
- Реєстрування
- 29 Чер 2023
- Дописи
- 155
- Реакції
- 171
- Бали
- 46
- Нікнейм адміністратора:-
- Особистий нікнейм: Томми Джери
- Суть скарги:
Прохання вирішити проблему з роботою агенції під час бану власника
Хочу звернутися до вас із проханням розглянути ситуацію, яка склалася на сервері 06. На даний момент агенція, власником якої є Роберт, не може нормально функціонувати через неможливість поповнення товарів під час його бану. Це значно впливає на ефективність роботи агенції та порушує ігровий процес.
З огляду на те, що бан не передбачає втрату нерухомості, прошу розглянути наступні варіанти вирішення ситуації:
1.Тимчасово взяти бізнес під управління адміністрації для забезпечення його коректної роботи до моменту розблокування власника.
2.Розблокувати Роберта на короткий час для передачі бізнесу іншій особі, здатній підтримувати його функціонування.
Хочу наголосити, що агенція є унікальним бізнесом, і без її роботи сервер втрачає важливу складову ігрового процесу. Це може стосуватися таких бізнесів, як ЦР, БУ, або агенція, без яких економіка гри значно страждає.
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-Хочу звернутися до вас із проханням розглянути ситуацію, яка склалася на сервері 06. На даний момент агенція, власником якої є Роберт, не може нормально функціонувати через неможливість поповнення товарів під час його бану. Це значно впливає на ефективність роботи агенції та порушує ігровий процес.
З огляду на те, що бан не передбачає втрату нерухомості, прошу розглянути наступні варіанти вирішення ситуації:
1.Тимчасово взяти бізнес під управління адміністрації для забезпечення його коректної роботи до моменту розблокування власника.
2.Розблокувати Роберта на короткий час для передачі бізнесу іншій особі, здатній підтримувати його функціонування.
Хочу наголосити, що агенція є унікальним бізнесом, і без її роботи сервер втрачає важливу складову ігрового процесу. Це може стосуватися таких бізнесів, як ЦР, БУ, або агенція, без яких економіка гри значно страждає.
5.Дата походження:-