Відмовлено Для Га

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Паша Вейд

Шановний гравець
Реєстрування
8 Жов 2024
Дописи
13
Реакції
37
Бали
18
Вік
22
1.Нікнейм адміністратора:Монтіп Коваленко
2.Особистий нікнейм: Паша Вейд
3.Суть скарги:
Доброго дня, шановна адміністрація.

Мене було забанено близько п’яти місяців тому за взаємодію з ЧСП. У репорті я одного разу підтримав клан, який на той момент уже був занесений до чорного списку проєкту. Зараз я чудово розумію, що це була помилка, і дуже шкодую про те, що тоді написав.

Я визнаю свою провину, але хочу зазначити, що під час гри я майже не мав жодних порушень — не грав з чітами, не шкодив проєкту та завжди намагався дотримуватись правил і зберігати позитивне ставлення до інших гравців. Мені ніколи не було мети якось зашкодити серверу чи адміністрації.

За ці п’ять місяців я багато обдумав і зрозумів, наскільки важливо дотримуватись правил навіть у дрібницях. Мені дуже хочеться повернутись на цей чудовий проєкт, грати разом зі своїми друзями, допомагати іншим гравцям та бути частиною спільноти, яку я щиро поважаю.

Обіцяю, що надалі не повторю своїх помилок і докладу всіх зусиль, щоб виправити своє ставлення та показати, що я заслуговую на другий шанс.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Дата походження:04.11.2025

Вкладення

• IMG_3738.jpeg
    IMG_3738.jpeg
    340 Кб · Перегляди: 47

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,055
Реакції
841
Бали
253
Вітаю

Я ознайомився з вашим зверненням щодо розблокування акаунта та вдячний за щирість і визнання помилки. Проте, після детального розгляду вашої ситуації ми дійшли висновку, що рішення про блокування залишається чинним.
Причина бану — взаємодія з ЧСП, що є одним із найсерйозніших порушень правил проекту. Такі дії безпосередньо підривають довіру до гравця та можуть мати негативні наслідки для проекту в цілому. Незважаючи на ваші пояснення і розкаяння, ми змушені дотримуватись встановлених правил щодо подібних порушень.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі