Відмовлено Для Га

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Паша Вейд

Шановний гравець
Реєстрування
8 Жов 2024
Дописи
13
Реакції
37
Бали
18
Вік
22
1.Нікнейм адміністратора:Монтіп Коваленко
2.Особистий нікнейм: Паша Вейд
3.Суть скарги:
Вітаю, Вікторе Репецький!

Я щиро вибачаюсь за свої дії, які вчинив. Я розумію, що поводився неправильно і цим підірвав вашу довіру. Усвідомлюю свою помилку й обіцяю, що подібного більше не повториться.

Так, я підтримав клан, який був занесений у ЧСП, і визнаю, що це було серйозним порушенням правил. Але, будь ласка, дайте мені другий шанс. Я бачив ситуації, коли гравців, що грали з чітами, розбанювали, а мене покарали за два написані слова у репорт — хоча я розумію, що це теж було неправильно.

Прошу дати мені шанс стати на шлях виправлення. Я дуже шкодую про свій вчинок і обіцяю, що це був останній раз — подібне більше не повториться.

Я готовий повністю дотримуватися правил проєкту й довести, що можу бути відповідальним учасником спільноти.

З повагою,

Паша Вейд
4.Доказ видачі покарання (скріншот/відео):

Вкладення

• IMG_3738.jpeg
    IMG_3738.jpeg
    340 Кб · Перегляди: 28

Павло Буданович

𝑨𝒏𝒂𝒍𝒈𝒊𝒏𝒄𝒉𝟏𝒌
Реєстрування
12 Жов 2024
Дописи
203
Реакції
212
Бали
48
Добрий вечір шановні ГА та ЗГА !
Людина знаходиться в ЧСП вже 5 місяців ,також хочу сказати що у нас були схожі знайомі з якими ми більше не спілкуємось по особистим причинам , якщо треба можу надати докази в лс з особистих повідомлень.
Він усвідомив свою помилку в повністю , ми дізнались які вони "Друзі".
Я впевнений що він більше такої помилки не допусте,надайте йому будь ласка другий шанс.

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Наразі оскарженню не підлягає.

Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі