Відмовлено Для Головного Адміністратора| Заступника Головного Адміністратора.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

JENYEPH

Новий гравець
Реєстрування
30 Сер 2023
Дописи
3
Реакції
1
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Євгеній Версетті
2. Нікнейм адміністратора: Денис Приморський
3. Суть скарги: Заходжу в офіційний ДС, для уточнення інформації з приводу МОЗ, мене перекидають в канал Старшої Адміністрації де після уточнення своїх питань , данний Адміністратор та інші присутні Адмінічстратори почала нахабно зі мною спілкуватися, розказуючи мені що "Пишіть куда угодно хоч на форум, вже таких 10 людей було і жоден не написав скаргу, на жаль фіксація не збереглася , але якщо маєте можливість переконатися в цьому то дуже прошу трошки спустити з небес данного Адміністратора який вважає себе вище гравців, і по хамськи себе поводе.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення:05.07.2026 19:30

Денис Приморський

Адміністратор | Центральна Україна
Адміністратор
Реєстрування
1 Січ 2023
Дописи
52
Реакції
31
Бали
63
Вітаю, вам спокійно була надана відповідь: "У працівників державних організацій в неділю вихідний і вони на добровільній основі можуть як видавати медичні книжки - так і не видавати". Також хочу зауважити, що сьогодні в період з 20-21 буде видача медичних книг.
1783270299753.png

Конор Стоун

ГА | Центральна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
870
Реакції
324
Бали
123
Вітаю

На жаль, за відсутності доказів, не маю можливості об'єктивно встановити обставини описаної ситуації та надати їй належну оцінку.
У разі виникнення подібних ситуацій у майбутньому, рекомендую за можливості зберігати докази.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі