Розглянуто Для Григория Густліна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Вальдес ꑭ

Рижик | Південна Україна
Реєстрування
22 Жов 2023
Дописи
144
Реакції
214
Бали
48
Вік
26
  1. РОЗГЛЯДАТИ ТІЛЬКИ ГУСТЛІНУ ГА ТА ЗГА ВІДПОВІДАТИ НЕ ТРЕБА ЦЕ ПИСЬМО ТІЛЬКИ ДЛЯ НЬОГО І РОЗРОБНИКІВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. РОЗГЛЯДАТИ ТІЛЬКИ ГУСТЛІНУ ГА ТА ЗГА ВІДПОВІДАТИ НЕ ТРЕБА ЦЕ ПИСЬМО ТІЛЬКИ ДЛЯ НЬОГО І РОЗРОБНИКІВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1. Особистий нікнейм:с 3828
  2. Суть скарги: добрий день чого коли э мут ми не можемо писати у репорт наприклад у мене мут і я навіть не можу написати!!
    Потім після мута кажеш адмінам і вони кажуть звернутися на форум з фрпасом! А якщо у меня компютер не тяне фрапс мене убили і все !!! потім сьогодні був мут фрапс не мог вести мене посадили без причини і потім адміни кажуть звернутися на форум а в мене немає фрапса !!! Це недороботка люди можуть іза цього ухохидити з гри і все смисл така система коли так не продумано коли тебе вбивають ти з мутом і не можеш сказати адмінам і все... Людина психує і уходе з проєкта
  3. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  4. Дата походження: 17.01 .2025

РОЗГЛЯДАТИ ТІЛЬКИ ГУСТЛІНУ ГА ТА ЗГА ВІДПОВІДАТИ НЕ ТРЕБА ЦЕ ПИСЬМО ТІЛЬКИ ДЛЯ НЬОГО І РОЗРОБНИКІВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі