Розглянуто Для Григорія Густіліна/Керівник/Спец.Адм

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Мага Флуррі

𝐮𝐧𝐤𝐧𝐨𝐰𝐧
Реєстрування
3 Кві 2023
Дописи
261
Реакції
312
Бали
123
  1. Нікнейм адміністратора: Владислав Омельчук
  2. Особистий нікнейм: Мага Флуррі
  3. Суть скарги:
    Вітаю шановне керівництво! Почнімо з початку, ми з моїми знайомими сиділи у Discord і розмовляли на свої теми, після чого вирішили зіграти у гру Gartic PHONE. Коли ми дойшли до середини гри до нас зайшов, ЗГА 04 Серверу,
    Владислав Омельчук, та вирішив посидіти знами послухати. Після закінчиння ігри він зайшов у цю гру на кінцевий результат. Малюнки які ми малювали були різноманітні, але він помітив саме мій малюнок, так де я намалював старого керівника і керівництво, але після того як я намалював керівництво я відразу стер, тому що розумів що я міг понести за це відповідальність і цей надпис був недоречний до малюнку. Після пройденого рангу, Владислав Омельчук вирішив зіграти з нами, на мою думку для розваження себе, або можливого зливу. У всій грі де він був присутній, було багато вказано моє ім'я, що іменно, я важаю що це не потрібно (без згадок керівництва, за виключиням старого керівника). Після зікінчиння гри, роздався сміх, і прозвучали слова: " Ти зараз афігеєш, зараз скину скрін". Після цих слів мені показують скрін там де мене забанили на 6к. днів за нешанобливе ставлення до керівництва проекту. Не розумію де побачили нешанобливе ставлення до керівництва, якщо на фото було вказано що я поставив власника проекта вище ніж минулого керівника. Я, і всі хто сиділи у Discord були згідні з цим фото (Я маю на увазі те що, керівництво правильно зробило що зняли дану людину з керівника так як, під-час того як дана людина була керівником, падав актив на проекті). Я важаю що видавати 6к днів це було недоречно, так-як, я навпаки зависив керівництво. Я прошу розбанити мій акаунт,або видати покарання у вигляді муту на максимальний термін або ж бану на менший термін, та якщо когось образив цим малюнком то бажаю вибачитись.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): У Владислав Омельчук
  5. Дата походження: 12.06.2024

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі