Відмовлено Для "Григорія Густіліна"/Необоснованне відхилення та не перевірки скарги в цілому

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Скрипко

Новий гравець
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
12
Реакції
3
Бали
6
1. Нікнейм адміністратора: Александр Вовк
2. Особистий нікнейм: Артем Скрипко
3. Суть скарги: Необоснованне відхилення скарги та не перевірення її в цілому.
Перейдемо до справи:

Я адекватний Саппорт, який ніколи, би не обізвав якогось гравця та не писав би таких слів в офіційні чати по грі. Я почав розписувати скаргу та все розложив по полочкам від А до Я. За що отримую Відхилену та необоснованну скаргу. Пане Вовк, ви зразу відхиляєте скаргу, можливо вам було нецікаво її читати та ви зразу дивитися на докази, які могли буду підроблені або якась людина підробила мій профіль під свій та написала ці образи? Но ні краще переглянути два скріншоти так називаємих "моїх обзивань" чім почітати логічно складену та повністю розписанну скаргу. Прошу лічно Власника Проєктує переглянути мою скаргу на ЗГС та ГС Саппортів 02-го серверу, бо як я розумію Пане Вовку, не цікаво, що пишуть велику та зрозуміло скаргу на двух людей, які є лицем проєкту та на яких обов'язково повинні бути провірені скарги. Також пане Вовку, не цікаві скарги написані на такі великі та поважні посади, можливо пане Вовку просто не хочеться їх переглядати та йому лінь її читати?

P.s Прошу пане Григорія лічно перевірити та переглянути мою скаргу на ЗГС та ГС Саппортів 02-го серверу. Також прошу вас піти зі мною по можливості в діскорд, щоб вам більше там розказав "my discord akseddddddd#9999" Також запрошую більше доказів у ГС та ЗГС Саппортів 02-го серверу. Також запрошую відповідь Александра Вовка. Також запрошую більш детальну відповідь Александра Вовка на зачинення та звернення уваги на моє "Лаяння проєкту та не культурного обзивання в сторону проєкту. Також я адекватний Саппорт, який би ніколи не написав таких висловів в ДС канали серверів. Також по відповіді пана Вовка зрозуміло, що йому не цікава ця скарга т.к як він її даже не хотів чітати, бо йому всерівно, що де і як написано і з повною суттю скарги чи ні.

4. Доказ видачі покарання: (скриншот/відео):
Screenshot_20230607-230813.jpg

5. Дата походження: 07.06.2023

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі