Олег Бачевський
Поважний гравець
- Реєстрування
- 3 Кві 2023
- Дописи
- 372
- Реакції
- 179
- Бали
- 103
- Нікнейм адміністратора: Монтіп Коваленко, Олександер Соколов, Юля Висоцька, Сергій Коваленко
- Особистий нікнейм: Олег Хоффман
- Суть скарги:
Вітаю, шановний власник проекту Ukraine GTA, прошу розглянути дану скаргу й винести справидливе та адекватне рішення.
1. Хочу розібрати ситуацію, яка склалась 06.12.2024 на ВЧ, 4 людини з нашого клану напали на ВЧ, а адміністратор Олександер Соколов, видав покарання за порушення правил нападу на ВЧ 2.1. Заборонено нападати на територію військової частини, якщо кількість нападників буде менша 3-х осіб. | Деморган 60 хвилин Примітка: кількість нападників враховується під час перетину забору, іншими словами якщо на ВЧ знаходиться 2 гравці з неофіційної організації, і ще 1 гравець добігає із-за території, це буде вважатись порушенням, тому, що 3 гравці мають перетнути забор одночасно, за короткий термін часу. Я та Вікторія Горбаньова забігли на ВЧ, а через 5-10 секунд забігли інші, тобто ми перетнути забор разом за короткий термін часу, я не бачу тут ніяких критичних порушень, докази можете запросити в адміністратора. Який сенс примітки в правилі нападу на ВЧ 2.1, яка його мета? Таке відчуття, що дане правило добавляли для того, щоб відкидувати неоф. організації, бо держ. організації не можуть відбивати напади та відбивати бажання грати в гру. Примітка в даному правилі, суперечить логіці RP й зроблена не зрозуміло для чого. Прошу прибрати примітку з даного правила.
2. Також 07.12.2024 я продавав деякі предмети на ЦР, але адміністратор Юля Висоцька відкинула мене за "nonRP лавку", пояснюючи це тим, що я стояв на наметі й це є нонRP діями, докази можете запросити в адміністраторки. Добре, але підкажіть, чому тоді інших гравців, які також стоять зверху наметів ніколи не відкидували? Я вперше бачу таку причину та вважаю, що в даної адміністраторки не дуже хороші відносини з кланом NekoFamQ й тому вона мене відкинула й знову, такими правилами ви тільки відбиваєте бажання грати в гру. На сервері є багато інших порушників, але адміністрація не знає, що робити та їм краще відкидувати людей, які стоять на ЦР та нікому не заважають, а не людей які ображають, ДМлять інших, бо це значно складніше.
3. Хотів доповнити деякий момент, коли адміністратори відкидують людей на різні терміни, то людям потрібно сидіти на годину більше, бо майже всі клановці мають розшуки й саме більше відбиває бажання грати в гру, те що коли тебе відкидуть на 10-15 хвилин, то тобі потрібно сидіти годину, бо в тебе є розшуки, це повністю суперечить логіці RP. Прошу зробити окремий дерморган, як це було до 2.0.
4. Також, прошу заборонити адміністрації висловлювання, по типу: "(Будь який клан) 100" або "(Будь який клан) 200", тобто деякі адміністратори під час спільних розмов різних кланів та адміністрації дозволяють собі говорити такі речі, що ображає учасників деяких кланів, а якщо ти їм почнеш робити зауваження, то вони намагаються уникати розмови.
5. Також, хотів розібрати дії Головного Адміністратора - Монтіпа Коваленко та Керівника проекту Ukraine GTA - Сергія Коваленко, раніше я подавав скаргу на клан RegeFamQ для Сергія Коваленко, але отримав відповідь від Головного Адміністратора та він розібрав там не всі пункти й деякі розібрав не справедливо й не логічно. В 3 пункті я зауважив, що співпраця клану RegeFamQ з держ. організацієми є nonRP діями, бо ці самі люди 1-2 дні тому стрілялись та вбивали один одного, але сьогодні вони співпрацюють, в реальному житті ніхто не об'єднався з тим, хто два дні тому по ньому стріляв та хотів вбити, але адміністрація вважає це РП процесом, що свідчить на те, що адміністрація блатить клан RegeFamQ. Також хочу розібрати 2 та 4 пункти, адміністрація дає "другий шанс" вже четвертий раз, вони два рази отримали 3/3 доган та їм два рази знімали гроші з общака, тепер вони вже другий раз отримують 2/3 1/2 доган тик, як це розуміти? Вони постійно порушують, а їх клан не видаляють, на 5 пункт відповіді не було. В мене знову питання, чого ми чекаємо? Збільшення порушень від даного клану? На 04 сервері даний клан вже видаляли за схожі порушення, здебільшого використання стороннього ПЗ тик, на 06 сервері вони також використовують чіти, але їх не видаляють тик.
Прошу видалити клан RegeFamQ та покращити проект Ukraine GTA. З повагою, Олег Хоффман!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Надав вище
- Дата походження: 07.12.2024