Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
РозглянутоДля Григорія Густіліна | Що відбувається наразі на проекті? Блат від Керівника, ГА, ЗГА. Аудиторія адміністраторів просто жахлива.
Вітаю шановний власник проекта Григорій Густілін. В даній скарзі хочу затронити всіх адміністраторів 02 сервера, та особовливо керівника проекта Олега Галицького. Хочу щоб ви побачили, що відбувається на 02 сервері. Та це не тільки на 02! Це на всіх серверах.
Перше це блат від Керівника проекта Олега Галицького. Коли Олег стояв на ГА 02, весь сервер був при ньому, та був при блаті. Тепер він Керівника і він блатить весь проект. Наведу приклад вчорашньої скарги L BRAUNI! Було сказано розглянути власника проекта. Олег Галицький відповів за нього, та оправдив всіх адміністраторів.Хоча від ГС/ЗГС Неоф дуже багато грубих порушень.
Хочу також зазначити, що зараз відбувається з аудиторією адміністраторів. Візьмемо в приклад Олександра Хубчика, Мейсона Блека. На них останім часом дуже багато скарг за блат, і я впевнений, що Олег Галицький знову їх заблатить. Також хочу зазначити вони розмовляють на російській мові. Я не кажу, що це заборонено, але вони лице проекта. Лице неоф організацій, вони дуже грубі у спілкувані, вони відносяться неповажно до гравців. Хочу зазначити іще всіх адміністраторів. Останім часом їм стало просто наплювати на гравців. Багато скарг на них вони не можуть нормально пояснити, відносяться халатно, та неповажно до гравців. Гравці це ваша аудиторія. Вони бачать як ви до них відноситеся та важають вас поганими. Візьмемо навіть мою скаргу ТИК ( клікабельно ). У даній скарзі адміністраторам просто стало ленькі перевіряти намети. А нащо воно потрібно? Якщо можна просто написати у репорт Очікуйте, або написати, що перевіряли намети, але насправді їх ніхто не перевіряв.І все їм зарахують репорт....
Хочу зазначити багато скарг саме для керівника на старшу адміністрацію. І вони всі придсказуємі. Олег Галицький скаже порушень не виявлено. І знову всіх заблатить. Хочу зазначити, що адміністраторам просто стало пофіг на аудиторію яка грає. Вони можуть просто не реагувати на репорти, відповідати як будто відчипися. А що таке? Сразу став онлайн великий 3500+ людей на серверах. Донати ідуть, гроші ідуть. І все? Вам не важливо на аудиторію? Колись іще до 2.0 я був звичайним новачком або як хтось називає рижиком, я не знав що таке форум? Як підвищуватися. Що робити? Але адміністратори які тоді стояли мені це зрадісттю допомогли, оскільки тоді онлайн був маленький, та кожен гравець був для них як дитиною. Я вдяний тим адміністраторам. Особливо якщо я не помиляюся це був Слава Марик, Микола Ткач, Дмитро Фаратов. Зараз на новачків просто наплювати, оскільки у вас є величезний онлайн. Уйде людина з проекта. А хай уходить. У нас їх дуже багато. Хочу замітити багато скарг на адміністрацію? Чомусь ГА, або наш вельмишановний Керівника проекта нічого не робить. Проводить безглузді бесіди, але скарги вертаються. Приводжу приклад ось цих всіх скарг на ГС/ЗГС Неофа, на Сл. СБУ, Сл. неофа, Сл. держ. Та на Головну адміністрацію Тиць Тиць Тиць Тиць Тиць Тиць Тиць Тиць Тиць Тиць Тиць . Я на сто відсотків впевнений, що ЗГА, ГА, Керівник їх заблатить. Ну а чому ні? Гарна посада, гарні друзі, чому вони мають уходити з адміністратора? Давайка я їх заблачу. Шановний власник проекта! Зверніть на це увагу це не нормально! Я гравець, я був в держ. організаціях на багатьох посадах. Я був і лідером клана і заступником. І звичайним клановцем. Мене дані ситуації також торкалися. Такі ситуація приводять просто до того, що грати не цікаво. І хочеться уйти з проекта. Хочу примітити коли був Сергій Коваленко на керівнику, на проекта не було такого блата. Був тільки на 02 бо там наш Олег стояв на ГА. Якщо знову цю скаргу розгляне Олег Галицький то це знову каже про його блат. Тому я буду подавати такі скарги знову і знову. Поки сам Григорій Густілін не відповість на них! Дякую
Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Всі докази додав зверху.
Додаткових доказів щодо скарги надано не було.
Також щодо скарг на адміністрацію у деяких випадках коли покарання не є серйозним та можна провести бесіду це застосовується.
Якщо ситуація є складнішою та діяльність адміністратора була/є не коректною видається покарання залежно від дій які були зроблені.
Стосовно адміністрації ми покращуємо цей відділ з кожним разом для легкої та коректної роботи.
Зауважу, адміністратори також є людьми та мають право на скоєння тої чи іншої помилки тому в деяких випадках проведення бесіди щодо ситуації, яка трапилась — достатньо.
[Розглянуто]
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.