Розглянуто Для Г/А або К/П

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Сантьяго Дніпровський

Поважний гравець
Реєстрування
6 Лип 2023
Дописи
218
Реакції
211
Бали
48
1.Ваш нікнейм: Сантьяго Дніпровський
2. Нікнейм адміністратора: Семпроніо Серо
3. Суть скарги: Мене зняли за образи рідних, та за образа гравців, хотя я сказав відігровку «Дістав м4 і відразу почав тулитись» в мене є відкат там де прекрасно чути «дістав м4», зараз цілий старший склад пішов за власним бажанням ізза того, що мене зняли просто так, хотя я сказав «Дістав м4» прошу перерозглянути скаргу з моїм відкатом. І зняти мені блокування на 26 днів, і відновити на посаду генерала НПУ, прикріплюю докази уважно послухайте, де чути дістав м4!!
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Скарга на мене Замедлений час як прекрасно чути дістав м4 Тут відкат який звичайний де чути відігровку м4
5. Дата порушення: 08.01.2026

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Було проведено скликання фракції. Було проведене незалежне розслідування та вивчення фактів адміністрацією інших серверів та керівництва аби винести неупереджене рішення. Також було проаналізовано історію покарань гравця на всіх серверах.

Вердикт: відмінити блокування та повернути лідера на посаду. Водночас, при найменшому прояві образ в майбутньому і після лідерства - покарання матимуть жорсткішу форму.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі