Відмовлено Для Джекі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
415
Реакції
227
Бали
48
Джекі тебе не смутило коли 5 раз взірвали ворота і вони кожні 5 раз зачинялися як так тут уже Нон рп далі про Ск Ти мені скажи будь ласка як нам їх тримати коли вони не піддаються Рп і біжать в бункер беруть м4 петруху і сразу тулять в спину коли скали стоп не стріляти ми тулил людей які бігали з кулаками /м4 та билися РП допита не було бо Не було АДМІНІСТРАЦІЇ з НЕОФ Пізніше зайшов в же С.неоф Тьома прада який даже не знав ситуації та просто повідкидував за ДМ ЗЗ якщо би клан кензо піднявся РП ворота були відкриті з першого разу було би все по-іншому я думаю тут все зрозуміло + також спец Адміністрація сказала що СК не рахується РК також

Дімка Хардман ♡

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
877
Реакції
1,604
Бали
111
Вік
26
Джекі тебе не смутило коли 5 раз взірвали ворота і вони кожні 5 раз зачинялися як так тут уже Нон рп далі про Ск Ти мені скажи будь ласка як нам їх тримати коли вони не піддаються Рп і біжать в бункер беруть м4 петруху і сразу тулять в спину коли скали стоп не стріляти ми тулил людей які бігали з кулаками /м4 та билися РП допита не було бо Не було АДМІНІСТРАЦІЇ з НЕОФ Пізніше зайшов в же С.неоф Тьома прада який даже не знав ситуації та просто повідкидував за ДМ ЗЗ якщо би клан кензо піднявся РП ворота були відкриті з першого разу було би все по-іншому я думаю тут все зрозуміло + також спец Адміністрація сказала що СК не рахується РК також
Пояснюю за ворота скажи мені будь ласка ЯК МИ МОЖЕМО відкрити ворота коли ми зʼявляємось та ви через 3 секунди вбиваєте.

Дімка Хардман ♡

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
18 Гру 2022
Дописи
877
Реакції
1,604
Бали
111
Вік
26
По поводу СК я стояв на місці ви мене вбивали. Я просто стояв я не бігав до бункера не брав зброю просто стояв мене вбивали

Джеккі Хевву

молодший владика неоф.
Реєстрування
16 Тра 2023
Дописи
448
Реакції
222
Бали
48
Вітаю
Не оффтопте в скарги на форумі.
Можете написати мені в ПП.
Скарга складена не за формою.
Відмова.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі