𝕺𝖑𝖊𝖐𝖘𝖆𝖓𝖉𝖗 𝕭𝖚𝖑𝖉𝖔𝖟𝖊𝖗
Поважний гравець
- Реєстрування
- 29 Жов 2023
- Дописи
- 156
- Реакції
- 160
- Бали
- 48
1. Discord сервер(-и):05
2. Ім’я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):Артур Фаретті
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:basta5730
4. Суть звернення:
Вітаю, шановний Дмитре (Джокер).
Звертаюся до вас зі скаргою на дії модератора Артура Фаретті.
Я отримав покарання терміном на 10 днів, але не розумію причин такого рішення. У ситуації, яка сталася, гравець Максім Овнромантік образив мене, назвавши «аутістом», за що отримав лише 3 дні покарання. У той самий час мені за подібне порушення в минулому було призначено 20 днів. Виникає питання: де справедливість?
Також хочу звернути увагу, що згідно з правилом 14.1, покарання видається від 5 до 30 днів. Мені одразу дали 10 днів без попереджень чи врахування контексту ситуації.
Прошу переглянути цю ситуацію, надати пояснення та вжити заходів щодо дій модератора, якщо вони виявляться упередженими.
Зі мною можна зв’язатися в Discord: basta5730.
Заздалегідь дякую за увагу та розгляд звернення.
5. Докази (скріншоти/відео):
6. Дата видачі покарання.13.05
2. Ім’я та прізвище модератора (якщо невідомо вкажіть JuniperBot):Артур Фаретті
3. Ваш особистий нікнейм у Discord:basta5730
4. Суть звернення:
Вітаю, шановний Дмитре (Джокер).
Звертаюся до вас зі скаргою на дії модератора Артура Фаретті.
Я отримав покарання терміном на 10 днів, але не розумію причин такого рішення. У ситуації, яка сталася, гравець Максім Овнромантік образив мене, назвавши «аутістом», за що отримав лише 3 дні покарання. У той самий час мені за подібне порушення в минулому було призначено 20 днів. Виникає питання: де справедливість?
Також хочу звернути увагу, що згідно з правилом 14.1, покарання видається від 5 до 30 днів. Мені одразу дали 10 днів без попереджень чи врахування контексту ситуації.
Прошу переглянути цю ситуацію, надати пояснення та вжити заходів щодо дій модератора, якщо вони виявляться упередженими.
Зі мною можна зв’язатися в Discord: basta5730.
Заздалегідь дякую за увагу та розгляд звернення.
5. Докази (скріншоти/відео):
6. Дата видачі покарання.13.05