Розглянуто Для Діани Скакун

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Ярмоленко

Ст.Адміністратор | Південна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
648
Реакції
616
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора: Діана Скакун
  2. Особистий нікнейм: Роман Ярмоленко
  3. Суть скарги: Прошу вас мене вибачити за того що робив на обзвоні то був мій перший та останній раз я більше не буду такого робити прошу мене вибачити та провести обзвон з нову. Я зрозумів то була моя велика помилка у житті та більше такого не повториться. Дайте мені, будь ласка, другий шанс я йшов до цієї посади з початку гри (а саме 8-9 місяців) в мене випав такий момент та я не подумав та почав це робити я все знав но тільки щоб не помилитися, тому що дуже був переляканий но та за цього я хотів це зробити. Хотів попросити пробачення та надати другий шанс на обзвон. Я все знав но тільки затупив на зробив таку помилку будь ласка прошу надати другий шанс.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):-
  5. Дата походження:14.09.2024

Останнє редагування:

Роман Ярмоленко

Ст.Адміністратор | Південна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
28 Гру 2023
Дописи
648
Реакції
616
Бали
153
Попрошу щоб відповіла Діана

Діана Скакун

ГА | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
28 Гру 2022
Дописи
1,996
Реакції
2,022
Бали
213
Вітаю ще раз, запитання для співбесіди на посаду "Ігровий помічник" створені для того, щоб зрозуміти, в чому ви сильніше розумієтесь, що потрібно підтянути і так далі, доросла відповідальна людина має розуміти, що краще сказати як є, чого ви не знаєте, в чому ви поки що не розумієтесь тощо. Згідно цих факторів і ситуації, яка склалась, наразі у посаді вам було відмовлено. Можете спробувати себе знову через місяць.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі