Розглянуто Для ЗГА/ГА Блат

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Едуард Легенда

Новий гравець
Реєстрування
21 Сер 2025
Дописи
1
Реакції
3
Бали
6
  1. Нікнейм адміністратора: ГС/ЗГС Держ
  2. Особистий нікнейм: Едуард Легенда
  3. Суть скарги: Вітаю Шановний ГА/ЗГА вчора пройшов обзон на Генерала НПУ і нині заходжу подивитись пройшов Дмитро Петренко в це якось дивно бо це (Квінт) і дивно людина це ні разу не здала обзон хотя і були достойні кандидати такі як: Владислав Пічкур, Лукас Золото і інші тому я думаю блат чому? Бо він блогер прошу розгляду
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Немає
  5. Дата походження: 27.08.2025

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю шановний гравець.

Як ви коректно зазначили, в нас дійсно було багато кандидатів на дану посаду, причому кандидатів сильних та цікавих. Як я і сказав наприкінці обзвону, ми дуже раді були поспілкуватись з кожним із вас, але для того щоб прийняти остаточне рішення пішли на додаткові обговорення повідомивши що оголосимо результати пізніше.

З чим особисто я не згоден з ваших слів - так це з твердженням щодо блату та того що "людина ні разу не пройшла обзвон". Хоча ГС та ЗГС не зобов`язанi аргументувати вибір кандидата з обзвону та розкривати його деталі, я все ж розкрию пару тонкощів, бо сам пропаганую принцип відкритості та взаємної довіри:

1. Кожен обзвон на лідера обов`язково записується аби уникнути блату як з боку ЗГС так і з боку ГС.
  2. Більшість допущених до обзвону дійсно мали чудові відповіді і багато кого я особисто взяв "на олівець" для майбутніх посад. Саме через це наш обзвон тривав досить таки довго.
  3. Розуміючи, що в нас неоднозначна ситуація з сильними кандидатами, ми взяли до уваги більше факторів: хто та як зможе в даний момент, з поточним складом дати більше результатів як для НПУ, так і для серверу.
  4. Ми розуміли, і сам кандидат не приховував, хто він є. Більше того, ми не один раз запитувались щодо реальних цілей та мотивації кандидата щодо даної посади.
  5. Ми оцінювали кандидатів (всіх) в першу чергу за їх знаннями, лише потім за ідеї та досвід.
  6. Розуміючи, що фігура кандидата неоднозначна, спираючись на відомі вам і нам події з приводу блогу кандидата, узгодження призначення відбувалось з керівництвом серверу.
  7. До призначеного лідера немає і не буде жодних "поблажок" чи додаткових преференцій. Ми очікуємо від нього кількість роботи як від кожного лідера, допомога йому буде надаватись рівно в тій же кількості як і кожен слідкуючий допомагає лідеру розвивати фракцію і не більше.

Дякую за увагу до мого коментаря. Очікуйте будь ласка відповіді ГА або ЗГА.

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,099
Реакції
878
Бали
253
Вітаю.

ГС Держ надав свою відповідь.
Хочу зазначити, що цей гравець має високу репутацію на сервері як лідер і неодноразово успішно відстоював лідерські посади. Саме тому, враховуючи всі обставини (успішно пройдену співбесіду, досвід і активність), ГС/ЗГС Держ прийняли таке рішення.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі