Розглянуто Для ЗГА ГА/Владюша Стоун незгоден з покаранням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Jony Pups

[Leader IMMORTAL]
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
134
Реакції
129
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Владюша Стоун
  2. Особистий нікнейм: Джоні Пупс
  3. Суть скарги: Тепехнувся в бункер даний адміністратор і підійшов до нього і балончиком пшикнув на нього (він стверджує що це я багаю балончик хотя балончиком вільно можна користуватися в системній зеленій зоні) , в мене в балончику було мало фарби і я коли фарба закінчилась автоматино береться наступна зброя і був один вистріл (я просто не побачив що фарба закінчується) я ввжаю що видавати багоюз за таке недоречно так як я нівкого не стріляв і адміністратор був в інвізі яж нічого йому впринципі не зробив, а якщо в нього є особиста неприязнь до мене тоді нехай мені сам це скаже і я готовий обговорити конфлікт якщо він є, і нарахунок догани клану це мені здається абсурдне рішення зі сторони адміністратора , тим більше що я нічого критичного не порушив , я нікого не вбив чи використав той чи інший баг щоб получити перевагу
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:14,09,2023

Вкладення

• mta-screen_2023-09-14_16-47-52.png
    mta-screen_2023-09-14_16-47-52.png
    650.2 Кб · Перегляди: 95
  • Без імені.png
    Без імені.png
    18.7 Кб · Перегляди: 87

Jony Pups

[Leader IMMORTAL]
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
134
Реакції
129
Бали
46
Ось приклад використання багоюза в якому гравець отримує перевагу але її відхиляють тому що зроблено 1 вистріл тільки , а в мене також 1 вистріл тим більше в бункері де нікого немає крім адміна в інвізі і за це зразу догана клану

Jony Pups

[Leader IMMORTAL]
Реєстрування
11 Бер 2023
Дописи
134
Реакції
129
Бали
46
Приклади скарг з використанням балончика в системній зеленій зоні, порушень небуло і таких прикладів може бути багато якщо треба посиджу по

Дмитрій карпік

Активний
Реєстрування
31 Тра 2023
Дописи
91
Реакції
7
Бали
8
Це було давно а зараз є покарання за це 30 хвилин психоз в зз

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, розпиляли балончік на протязі кількох секунд, після чого зробили постріли.
Я б зрозумів, але Ви потім одразу ж взяли новий балончік що мені було не зрозуміло.
Адміністратор надав відеодокази де видно факт багоюзу.

На перший раз догану клану буде знято, деморган оскаржено не буде.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі