Відмовлено Для ЗГА, ГА, Керівника проєкту/Андрій Федорченко (некомпетентний слідкуючий)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петро Пономаренко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
336
Реакції
270
Бали
123
1. Ваш нікнейм: Петро Пономаренко
2. Нікнейм адміністратора: Андрій Федорченко
3. Суть скарги: Федорченко забанив мене безпідставно, перед цим видав мут. На питання аргументувати свої дії він не дає відповідь. Також даний слідкуючий некомпетентний в своїх рішеннях і упереджено ставиться до працівників НПУ. Ніколи не надає допомогу а тільки видає покарання навіть за якісь дрібні порушення видає догани. Прошу запросити докази мого порушення та зняти його з посади слідкуючого адже його дії демотивують працівників. Коли він був у відпусці ніяких конфліктів не було. Інші два слідкуючих Дуля і Темщик завжди допомогають, справедливо розбираться в ситуації і виносять справедливі рішення, а от Федорченко навпаки завжди негативно ставиться до працівників НПУ. Своїми діями він намагається внести смуту в колективі що свідчить про упередженість.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):
1768430170687.png

Останнє редагування:

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня, Петро Пономаренко.

Почнемо з покарання у вигляді блокування (бану).
Ви написали в групі НПУ образливе повідомлення на адресу адміністрації, що є порушенням правил Ukraine GTA, п. 7.10 — заборонено ображати або погрожувати адміністрації поза грою (соціальні мережі, особисті повідомлення тощо).
За дане порушення передбачене покарання у вигляді бану до 31 дня або до 6000 днів. Вам було видано блокування строком на 1 день.

Щодо муту.
Ви не надали доказів отримання покарання, тому пояснюю причину:
Мут був виданий за порушення п. 4.10 “Неповажне ставлення до адміністрації”. Ви неодноразово перебивали адміністрацію та дозволяли собі насмішки у вигляді «жартів».
Згідно з правилами, можливе покарання — мут до 180 хвилин або бан від 4 днів. Я видав мут на 25 хвилин, що є пом’якшеним рішенням.

Щодо твердження, що я “не аргументую свої дії”.
Доказів цього немає. Ви не зверталися до мене ні в особисті повідомлення Discord, ні в Telegram. Відповідно, Ви не намагалися зі мною зв’язатися напряму. Я відповідаю переважно в особистих повідомленнях.

Стосовно заяви про упереджене ставлення до працівників НПУ.
Ви не вказали конкретні ситуації або порушення, за які я нібито безпідставно вимагав видавати догани. Також за допомогою до мене ніхто не звертався.
Я однаково ставлюся як до НПУ, так і до МОЗ, що підтверджується моїми нормальними робочими відносинами з МОЗ та ставленням до мене від НПУ та моя відповідь. Твердження про упередженість є необґрунтованим.

Щодо вимоги зняти мене з посади слідкуючого.
Інформацію про Ваші порушення я передам керівництву. Очікуйте рішення від ЗГА або ГА.

Стосовно твердження, що інші слідкуючі завжди допомагають.
Ймовірно, Ви зверталися до них особисто. За останній час від Вас не було жодного особистого повідомлення до мене, тому дане твердження також не є об’єктивним.

Про “негативне ставлення до працівників НПУ” та “внесення смути в колектив”.
Я вже пояснив свою позицію вище. Якщо у колективу або у Вас є непорозуміння — логічно звернутися напряму для їх вирішення. На жаль, таких спроб з Вашого боку не було.

Підсумовуючи, я надав відповіді на всі озвучені пункти.

На майбутнє: у разі виникнення проблем, претензій або питань щодо моєї роботи, прошу писати мені в особисті повідомлення (Telegram або Discord). Це дозволить вирішувати ситуації спокійно та без конфліктів.

Очікуйте відповідь ЗГА або ГА!

Петро Пономаренко

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
336
Реакції
270
Бали
123
Доброго дня, Петро Пономаренко.

Почнемо з покарання у вигляді блокування (бану).
Ви написали в групі НПУ образливе повідомлення на адресу адміністрації, що є порушенням правил Ukraine GTA, п. 7.10 — заборонено ображати або погрожувати адміністрації поза грою (соціальні мережі, особисті повідомлення тощо).
За дане порушення передбачене покарання у вигляді бану до 31 дня або до 6000 днів. Вам було видано блокування строком на 1 день.

Щодо муту.
Ви не надали доказів отримання покарання, тому пояснюю причину:
Мут був виданий за порушення п. 4.10 “Неповажне ставлення до адміністрації”. Ви неодноразово перебивали адміністрацію та дозволяли собі насмішки у вигляді «жартів».
Згідно з правилами, можливе покарання — мут до 180 хвилин або бан від 4 днів. Я видав мут на 25 хвилин, що є пом’якшеним рішенням.

Щодо твердження, що я “не аргументую свої дії”.
Доказів цього немає. Ви не зверталися до мене ні в особисті повідомлення Discord, ні в Telegram. Відповідно, Ви не намагалися зі мною зв’язатися напряму. Я відповідаю переважно в особистих повідомленнях.

Стосовно заяви про упереджене ставлення до працівників НПУ.
Ви не вказали конкретні ситуації або порушення, за які я нібито безпідставно вимагав видавати догани. Також за допомогою до мене ніхто не звертався.
Я однаково ставлюся як до НПУ, так і до МОЗ, що підтверджується моїми нормальними робочими відносинами з МОЗ та ставленням до мене від НПУ та моя відповідь. Твердження про упередженість є необґрунтованим.

Щодо вимоги зняти мене з посади слідкуючого.
Інформацію про Ваші порушення я передам керівництву. Очікуйте рішення від ЗГА або ГА.

Стосовно твердження, що інші слідкуючі завжди допомагають.
Ймовірно, Ви зверталися до них особисто. За останній час від Вас не було жодного особистого повідомлення до мене, тому дане твердження також не є об’єктивним.

Про “негативне ставлення до працівників НПУ” та “внесення смути в колектив”.
Я вже пояснив свою позицію вище. Якщо у колективу або у Вас є непорозуміння — логічно звернутися напряму для їх вирішення. На жаль, таких спроб з Вашого боку не було.

Підсумовуючи, я надав відповіді на всі озвучені пункти.

На майбутнє: у разі виникнення проблем, претензій або питань щодо моєї роботи, прошу писати мені в особисті повідомлення (Telegram або Discord). Це дозволить вирішувати ситуації спокійно та без конфліктів.

Очікуйте відповідь ЗГА або ГА!
Шановний пане Федорченко скарга подана на Вас а не Вам.
Ви тут швидесенько відповіли, а коли Вас тегали в групі то ви типу не помічали, при цьому хочу зазначити питання було конкретне. Щодо образ то надайте докази, щоб було зрозуміло за що видано покарання. Щодо доказів видавання мені муту, Ви напевно погано знаєте функціонал гри, якщо аккаунт заблоковано то неможливо зробити скрін з виданим покаранням. Щодо інших Ваших відмазок, то оцінку Вашим діям дасть керівництво проєкту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі