Відмовлено Для ЗГА/ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Теодор Краунт

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
16 Бер 2023
Дописи
219
Реакції
844
Бали
138
1. Нікнейм гравця: Дана Агресивна
2. Особистий нікнейм: Сергій Тюбикович
3. Клан порушника:toxic
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: volkov
5. Суть скарги: Вітаю Пан ГА/ЗГА сталася така ситуація що гравець Дана Агресивна написала мені одноногий тим саме хотіла мене задіти (я маю ваду з ногою,якщо потрібно докази зверніться в лс) Мені стало прикро що гравець підштовхує мене на емоції-негативні висловлювання в її сторону бо я важаю не кожна людина може таке пережити та справитися з психологією а саме правило яке вона порушила це 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. |
Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
6. Докази (скриншот/відео): тик
7. Дата порушення:26.07.2025

Єгор Бахмутат

СТАДО
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,047
Реакції
501
Бали
198
Вітаю.
Шановний гравцю, можу надати наступну відповідь щодо ситуації.

Незважаючи на те, що звернення було адресоване ГА/ЗГА, я, як слідкуючий за неофіційними організаціями, також маю повноваження для його розгляду.

Після перегляду наданого вами відео виникають певні сумніви щодо повноти запису. Ви невідомим чином опинилися на території ДКВСУ, де активно пересувались поблизу камер спостереження, чим потенційно могли спровокувати гравців на конфлікт. Повідомлення з порушенням, про яке йдеться, з’являється вже після вашого переміщення до іншої камери, що може свідчити про обрізаний або частково відновлений відкат з Вашого боку.

У разі, якщо інший гравець надасть відео з повним розвитком подій, і підтвердиться факт підробки чи редагування доказів — вам буде видано покарання згідно з пунктом:
7.6. Заборонено обман адміністрації на форумі та введення її в оману (підробка доказів, монтаж відео, редагування тощо).
Покарання: бан від 31 дня.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі