Розглянуто Для ЗГА/ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Бер 2025
Дописи
42
Реакції
6
Бали
13
  1. Нікнейм адміністратора:SERVER
  2. Особистий нікнейм:Даня Моретті
  3. Суть скарги:мене заблокували по причині до виясненя, на мене було написано скаргу по приводу скама на 50кк- https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/гравець-Даня-Моретті-заскамив-на-50кк.339617/ та ще одна скарга от нього на мене - https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/на-розгляд-для-ЗГА-ГА-ккрівника-проекту.339621/ми з ним про все домовились можете подивитися по логам та не можу зрозумити за що мені зараз дали бан якшо в самій скарзі немає відіо доказів не чего тільки переказі на карту, посля цого даний гравець під ніком Олєг Шугар наділлав повідомлення в ДС канал 02 сервера що він продає рюкзак гробік я був зацікавлений цим сказам го я куплю він назвав ціну у розмірі 160.000.000 я гзодився и він сказав що го через ц.р зробимо я тобі виставлю 8 речей по 20.000.000 ти их купляєшь пілся цього я тобі рюкзак гробік я сказав це обхід комісії давай я тобі на карту кину спочатку 80.000.000 потім ти мені рюкзак и потім я тобі докидую він сказав що ок только не делай фрапс я не скам я сказал я тебе в перший раз бачу я напишу умви и фрапс буду знімати ок и він одразу завершим дзвінок и аблокував мене усі докази можу показати, прошу розібратися в цій ситуації а цю людину не скамив в нас був власний конфлікт у житті прошу розблокувати мене так як скарга даного гравця написана не по формі правил також немає відіо доказів у грі також домовлювання, прошу розблокувати мене так як скарга написана не по формі
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    1762288833227.png
    1762288764523.png
  5. Дата походження:04.11.2025

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Зв'яжіться зі мною у discord - kietenka

|НА РОЗГЛЯДІ|

Моана Рейнер

Енергійна! | Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2024
Дописи
1,302
Реакції
800
Бали
213
Вітаю!
Ознайомившись зі скаргою, виношу вердикт:

Блокування буде знято.

|РОЗГЛЯНУТО|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі