Розглянуто Для ЗГА Скарга на гравця Богдана Майстренка

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
20 Лис 2024
Дописи
52
Реакції
24
Бали
11
Форма подачі скарги: ДЛЯ ЗГА
1. Нікнейм гравця: Богдан Майстренко 116543
2. Особистий нікнейм: Іван Кіборг 98415
3.Суть скарги: Богдан Майстренко видав себе за бідолашну людину взяв в мене покористуватися Вудочку 5 рівня і скін Володар пекла є рп договір Та він не віддає. Людина просила позичити гроші 2 кк і скінТоксичний за 1.2 кк на 3 дні Написали рп договір Людина була згідна мав віддати 3 кк. Людина навідріз відмовляєься повертати гроші, вудочку і скіни. Мене заблокувала в діскорді. Людина Богдан Майстренко дуже непорядна людина в діскорді пише якщо я складу скаргу він гроші через друга скине на 2 акаунт а мені адміністрація не поверне гроші. крім того людина нині в мене виманила ще один скін безкоштовно а саме скін Меломан . Шахрайські дії Богдана мене завели в ступор Як доввіряти таким людям.... Прошу повернути мені незаконно втрачсене майно і гроші а Богдана Майстренка назавжди заблокувати Дякую
4.Докази (скріншот/відео): тиць
5.Дата порушення: 24.04.2025

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,996
Реакції
1,846
Бали
253
Вітаю
Згідно правил UkraineGTA
Гравець Богдан Майстренко id:116543 отримує наступне покарання:
6.42.3. NonRP шахрайство від 500-а тисяч. | Повне обнулення акаунту (Баланс/картки/житло/бізнеси/автомобілі) та Бан 14 - 30 днів
Примітка: якщо майна на акаунті з якого здійснювався обман немає, але є на твінк-акаунті - його буде обнулено.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі