Оскаржено Для ЗГА и ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Фанг Юань

Кошовий отаман
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
82
Реакції
91
Бали
23
1. Ваш нікнейм: id 198622
2. Нікнейм адміністратора:Рома Семеген
3. Суть скарги:Даний адміністратор видав покарання за RPK, хоча скарга була подана від третьої особи. На відео чітко видно, що коли мене вбили перший раз, гравець, який подав скаргу, не отримав нагороду. Тобто, коли я вбив його протягом 5 хвилин, я не повинен був отримати покарання за RPK. Зважаючи на це, складається враження, що ЗГА не знає правил розгляду скарг. Прошу перевірити знання правил даного адміністратора.Також прошу переглянути скаргу, на якій чітко видно, як гравець Андрушка Чоткий здійснює стрільбу з пасажирського сидіння по нерухомому автомобілю, при цьому його транспортний засіб також не рухається. Окрім цього, він цілеспрямовано веде вогонь у двері, де знаходиться водій, з метою нанесення шкоди (КД), що є порушенням правил.
Тобто:

Не підлягають розгляду:

• Якщо відео подано не через платформу “YouTube”;
  • Якщо містить обговорення відповіді адміністратора. Якщо ви не згодні з його рішеннями можете подати скаргу на його ім'я;
  • Якщо зміст або вміст скарги містить неадекватну поведінку, образу, нецензурну лексику тощо;
  • Якщо містить будь-яку іншу інформацію, яка не має відношення до скарги;
  • Якщо скарга є копією скарги що існує;
  • Якщо відсутні докази порушення з боку гравця / адміністрації;
  • Якщо відео понад 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень;
  • Якщо відео менше ніж 1 хвилина або понад 5 хвилин (виняток коротка ситуація, яка не потребує відео на 60 секунд, або довготривала ситуація, яку обрізати до 5 хвилин не можна для повного розуміння);
  • Якщо скарга написана від третього лиця;
  • Навмисний злив складу адміністрації / лідера;
  • Дублювання скарг (скарга з ідентичною проблемою на яку була вже надана відповідь);
  • З моменту порушення пройшло понад 7 днів;
  • Нечитабельна скарга (використання різних кольорів, малий шрифт, колір який зливається з оформленням форуму тощо);
  • Якщо тема створена не за формою;
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): Доказ(розгляду скарги), відео(від третього лиця, timecode0:00-0:15; 2:45-3:07)
5. Дата порушення:Розглянув Скаргу(17.04.2026), видав покарання(19.04.2026)

Останнє редагування:

Видалений користувач 76641

Гість
Вітаю.

Уважно розглянув ситуацію на доказах та поспілкувався з адміністратором, який видав покарання. Зважаючи на наведені аргументи та термін покарання, дане покарання не буде враховуватись в історії.

Оскаржено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі