Дмитро Джокер
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 12 Тра 2023
- Дописи
- 87
- Реакції
- 73
- Бали
- 31
- Нікнейм гравця: Можливо цей гравець буде на мене скаржитись ID 206493
- Особистий нікнейм: Дмитро Джокер
- Суть скарги: Дивиться сталася неприємна ситуація по технічних проблемах UKRAINE GTA. Пояснюю все почалося з того коли я написав оголошення в діскорді UKRAINE GTA 01 Серверу: Центральна Україна Оголошення, потім через деякий період написала людина з приводу вудки 5-го рівня Перепис в ДС . Перепис діскорду всі умови на яких повинна відбуватися угода. Далі людина приїхала на центральний ринок та офіційно на проекті UKRAINE GTA заключенні всі умови договору продажу вудки 5-го рівня Умови продажу та продаж Вудки 5 рівня. Частина 1. Оскільки вудку 5 рівня не можливо продати через ринок 1,8 млн. я йому запропонував купити одяг Патріот 1,8 млн, коли гравець купив одяг відбувся виліт з гри я навіть не зафіксував цей момент коли гравець купив одяг бо відбувся виліт та з'явилося помилка та ПК ніяк не реагувало на мої дії, тобто завис ПК мені довелося перезапустити ПК за допомогою кнопки нажаль не все було зафіксовано деякий кусок відеодоказу було втрачено десь 10 секунд. Після виліту з гри я відразу зайшов до гри щоби вирішити всі умови договору Умови продажу та продаж Вудки 5 рівня та завершення угоди. Частина 2 фінал ситуацію вирішено. Виліт з гри ви можете самі перевірити та видно, що у мене інвентар білого кольору – це означало, що мене в будь яку хвилину могло викинути з гри. Спроби обману не було, оскільки відбувся виліт з гри по технічним проблемам та я відразу написав гравцеві ID 206493, що мене викинуло з гри щоби він мене чекав та всі умови угоди були виконані вчасно, тобто відразу коли я заново зайшов до гри в короткий проміжок часу щоб вирішити ситуацію з продажем вудки 5-го рівня. Після вирішення ситуації я відразу написав у рапорті потрібна консультація адміністратора відреагував лише один адміністратор Ілля Сьомкін який порадив мені подати скаргу щоби не була для мене несподівана скарга оскільки даний гравець може по дати на мене скаргу з відео доказом де показує мій виліт з гри.
Дивиться краще я себе під страхую ніж потім для мене буде неприємна ситуація. Нагадую всі умови договору виконано та ситуацію вирішено. Згідно останнього доказу гравець наголосив в чаті не парся все норм не заскрамив, тобто гравець немає претензій до мене. Але все одно щоби потім для мене не був несподіваний подарунок.
Дякую за консультацію адміністратору Іллі Сьомкіну,
побільше таких адміністраторів на UKRAINE GTA які готові допомогти гравцям.
4.Докази (скріншот/відео): Оголошення, Перепис в ДС, Умови продажу та продаж Вудки 5 рівня. Частина 1, Умови продажу та продаж Вудки 5 рівня та завершення угоди. Частина 2 фінал.
5. Дата порушення: 05.12.2024
Останнє редагування: