Розглянуто Для ЗГА та ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓ꑭ

𝖇𝖔𝖗𝖒𝖆𝖓
Активний гравець
Реєстрування
10 Тра 2024
Дописи
659
Реакції
1,194
Бали
153
  1. Нікнейм адміністратора:-
  2. Особистий нікнейм: Шон Джонсон
  3. Суть скарги:
  4. Бажаю здоров’я ГА та ЗГА!
    Я вважаю, що гравці з клану tosva намагаються навмисно злити мене та мого сокланівця Валентина Левчука. Зокрема, це Богдан Астаф’єв та Денис Лобач, які неодноразово подають скарги на нас, хоча їм уже не раз відмовляли, але вони продовжують це робити.
    1. Ситуація щодо мене
    Гравці з клану tosva почали цікавитися, чи можна робити так, як зробив Максим Борман. Їм відповів Денис Верман, що якщо гравець видалив акаунт, на якому був бан, то всі покарання знімаються, і він може почати гру «з чистого аркуша».
    Після цього Денис Лобач подав на мене скаргу, у якій йому відмовили, пояснивши, що я нічого не порушую. Тоді Богдан Астаф’єв подав другу скаргу на мене з тією ж підставою.
    Я вважаю, що їхня поведінка є спробою спеціально злити мене, адже відповідь уже була надана, але вони продовжують надсилати скарги.
    2. Ситуація щодо мого сокланівця – Валентина Левчука
    Валентин написав скаргу через те, що під час покупки бази даних гравці з клану tosva ображали рідних. Я вважаю, що така поведінка є неприпустимою, адже хтось може хотіти зайти та подивитися на РП-процес, а натомість бачить сварки та образи.
    У відповідь на це Богдан Астаф’єв подав скаргу на Валентина за «злив клану». Йому також відмовили, пояснивши, що зливу немає. Після цього він знову подав скаргу, тепер уже на адміністрацію, і написав, що Валентин порушив правила та злив клан.

Дякую ГА та ЗГА за те, що прочитали цей текст.
    Сподіваюся, ви приймете рішення та винесете вердикт. Думаю, ви самі бачите, скільки порушень роблять гравці з клану tosva.
    Дякую за розуміння!
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): тик і тик
  6. Дата походження: 05.08.2025

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,627
Реакції
1,063
Бали
253
Вітаю
Що стосується вашого блокування та видалення акаунту. Вам дали шанс почати все з чистого аркуша
Також керуючись цим правилом
1.9. Гравець може залишити скаргу на гравця / адміністратора у розділі “Скарги” відповідного серверу з дотриманням наступних умов, фрапсу / скріншоту не більше 7 днів, тривалість фрапсу не більше 5 хвилин, якщо фрапс більше 2 хвилин потрібно вказувати тайм коди порушень, на фрапсі / скріншоті має бути чітко видно дату, час, сервер. Фрапс має бути з комп'ютера та завантажений на платформу YouTube, якщо це скріншот тоді на платформу Imgur. Додатково можуть бути введені правила подачі заявки, або інші пункти, з якими ви можете ознайомитись під час подачі скарги в розділі “Форма подачі скарги”.
Зливу не виявлено
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі