Алекс Фома
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 3 Сер 2022
- Дописи
- 281
- Реакції
- 390
- Бали
- 83
- Нікнейм адміністратора: Міша Ведмідь / Олег Галицький
- Особистий нікнейм: Алекс Фома
- Суть скарги:
Повторна скарга на порушення пункту 6.3 (Картелі)
Шановний Керівник проекту,
Минає тиждень після розгляду попереднього звернення щодо порушення пункту 6.3 правил неофіційних кланів, у якому зазначено:
“Клани, які займають картель, автоматично вступають у війну.
Примітка: для даної війни додається додатковий слот у таблиці окремо від тих, що вже є.”
Попри офіційне оголошення стану війни між картельними кланами, фактично бойові дії між ними відсутні.
Клани Toxic, BARINOV та VOLKOV продовжують перебувати у стані нейтралітету — спільно пересуваються територіями, взаємодіють між собою та не демонструють ознак протистояння.
Таким чином, пункт 6.3 правил залишається невиконаним на практиці, що створює нерівні умови між кланами, які дотримуються правил, та тими, хто їх ігнорує.Зважаючи на відповідь ЗГА Міши Ведмідь, у якій було зазначено, що
“У разі підтвердження порушення клани будуть зняті з картелів.”
Прошу Вас, як керівника проекту:
- Повторно перевірити активність зазначених кланів на сервері 01 на дії, та чи справді клани в стані війни.
- У разі підтвердження фактів нейтралітету — зняти клани Toxic, BARINOV та VOLKOV з картелів відповідно до вашої відповіді моєї першої скарги на порушення правил неофіційних організацій.
- Повідомити про результати розгляду або проміжний статус перевірки протягом 72 годин із моменту отримання цього звернення.
Буду щиро вдячний за увагу, перевірку та оперативну відповідь за результатами розгляду, та зауважу, що я представляю тільки свої докази!
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Доказ 1
Доказ 2
Доказ 3
Доказ 4
Доказ 5
Доказ 6 - Дата походження: 05.10.2025