Розглянуто Для ЗГА чи ГА.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Амір Легенда

Генерал
Реєстрування
14 Бер 2025
Дописи
266
Реакції
223
Бали
63
  1. яНікнейм адміністратора: Олександр Кондратюк
  2. Особистий нікнейм: Арей Балі
  3. Суть скарги: Я розумію ,що всі адміністратори і ви зайняті але ж переводимо дух...І колективне запитання до вас ГА/ЗГА в цьому: Таранили ,таранили нас перевернули другий автомобіль (авентадор -не встиг глянути світло вимикають в реальному житті), визвали допомгти адміністратора, допомогти прийшов О.Кондратюк. Потім я підійшов й попросив глянути Адміністратора за людиною(він не відповівши сщез), я подав скаргу О.Кондратюку про те що буває коли адміни не звернули увагу на прохання- і мені було вімовленно по причині неповного фрапсу*Що ж давайте розберемося у мене ХP меньше 100, я їду мене підрізають я бистро вмикаю віндовс + G (увімкніть якщо ви зможете швидше ,буде без питань ,а покищо враховуємо який фпс от 65-до 100 був, а стало у мене 10 чогось в грі ,або меньше то ось вам результат на відео) ,удар автомобіля в бочину мене, і вилетівши з авто данний гравець,застрелив мене і потом людей інших, бо я О.Кондратюку на нього тикнув пальцем?? Далі без причини ,без клана ,ДМ ,ДБ цього мало? Я в автівці знаходжуся, там же видно...Навіть 0:12/0:50 Вбивство! А ще що класно людина можливо працює на ворога - а то як токо битва за територію ,так і з♥вляються ось такі громадяни що починають вбивати і порушувати((. На разі інший гравець натворив -стрельнув по хвосту гвинтокрила, ми почали падати і погналися за ним - зато нам впаяли по повній.Що з цим гравцем не так ?відлітає постійно повертається і творе чюдеса далі,надоїло що нас не чюють:
    1).Докази Атака в ЗЗ по гвинтокрилу ми впали, і почалася погоня з перестрілкою за негідником який і далі 1ин проти 2 ух був.і біжав не по дорозі а по траві і до Епіцентра)
    2). Доказ Чому картель використовує зброю в ЗЗ на громадян не в кланах навіть тимпаче 1 проти 3їх переслідуючи їх і т.д. ,пришлося вмішатися і вбити данного гравця (війна є) (я в же не кажу за побиті автомобілі наші - його фіолетовим транспортом .марки не знаю ) у данного гравя відкат неповний !!
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/%D0%94%D0%BB%D1%8F-%D0%9E%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B0-%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D0%B4%D1%80%D0%B0%D1%82%D1%8E%D0%BA%D0%B0.340878/
  5. Дата походження: 08.11.25

Лука Архангел

Старий | Північна Україна [04]
Активний гравець
Реєстрування
9 Чер 2023
Дописи
638
Реакції
424
Бали
123
Адреса
Kropyvnytskiy
Вітаю! Переглянувши більш детальніше вашу скаргу - по ось цій скарзі де розглянув Адміністратор ось , там не можливо щось зрозуміти за цілих 5 секунд та хто по вашому гвинтокрилі відкрив вогонь.

Стосовно по цій скарзі Тут , Адміністратор вам надав відповідь та вони отримали покарання стосовно правил серверу.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі