Відмовлено Для ЗГА і ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Marikk

Отаман
Реєстрування
30 Сер 2023
Дописи
101
Реакції
29
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора:Коді Флоренс
  2. Особистий нікнейм:Марік Молдован
  3. Суть скарги:
    Адміністратор відкинув мене за багоюза, хоч багоюза не було, тому що в мене була відкрита дверка в машині, і він мене посадив. Після чого я викликав адміністратора, і він зразу сказав: «Подавайте заявку на форум», бо йому було це не цікаво. Як видавати покарання — то цікаво, а як пояснити — то не цікаво.
    Після чого я попросив ще раз: «Чому ви мене відкинули?», і адміністратор мене ігнорив. Він не виконував свої обов’язки, бо не міг навіть пояснити, за що. Після того людина мене вела в несвідомому стані «своєю некласифікацією».
    Після чого я накричав на адміністратора, що він не виконує свою роботу і, можливо, трішки його образив. Після цього адміністратор сказав: «Вам буде видано бан» — і навіть не сказав, за що і на скільки.
    Адміністратор не зміг пояснити, за що, чому і як. Він просто не міг пояснити, а саме головне — це зразу давати бан, а за що — не пояснив. І він просто мовчить, коли гравці задають йому питання: він або мовчить, або просто зникає.
    Він чув, що я казав: «За що бан буде?» — а він просто ігнорить.
    Прошу зменшити покарання, тому що адміністратор не виконував елементарного — не міг пояснити.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут
  5. Дата походження:30.09.2025

Сергій Савченко

[L | SATORI] Сергій Савченко
Реєстрування
9 Січ 2025
Дописи
54
Реакції
60
Бали
23
😂😂😂 Жах, перепрошую за оффтоп.

Останнє редагування:

Артем Кривенко

Кошовий отаман
Реєстрування
14 Гру 2024
Дописи
115
Реакції
54
Бали
31
Он не должен тебе говорить за что и на сколько,в правилах все написано,если ты их не разу не видел то сори брат

Marikk

Отаман
Реєстрування
30 Сер 2023
Дописи
101
Реакції
29
Бали
31

Серго Голд

Спец.Адмін UKRAINE GTA
Спец.Адмін
Реєстрування
22 Сер 2024
Дописи
2,954
Реакції
1,818
Бали
253
Вітаю
Адміністрація не зобов'язана надавати пояснення що до видачі покарань
Відбувайте покарання
В оскаржені відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі