Marikk
Отаман
- Реєстрування
- 30 Сер 2023
- Дописи
- 101
- Реакції
- 29
- Бали
- 31
- Нікнейм адміністратора:Коді Флоренс
- Особистий нікнейм:Марік Молдован
- Суть скарги:
Адміністратор відкинув мене за багоюза, хоч багоюза не було, тому що в мене була відкрита дверка в машині, і він мене посадив. Після чого я викликав адміністратора, і він зразу сказав: «Подавайте заявку на форум», бо йому було це не цікаво. Як видавати покарання — то цікаво, а як пояснити — то не цікаво.
Після чого я попросив ще раз: «Чому ви мене відкинули?», і адміністратор мене ігнорив. Він не виконував свої обов’язки, бо не міг навіть пояснити, за що. Після того людина мене вела в несвідомому стані «своєю некласифікацією».
Після чого я накричав на адміністратора, що він не виконує свою роботу і, можливо, трішки його образив. Після цього адміністратор сказав: «Вам буде видано бан» — і навіть не сказав, за що і на скільки.
Адміністратор не зміг пояснити, за що, чому і як. Він просто не міг пояснити, а саме головне — це зразу давати бан, а за що — не пояснив. І він просто мовчить, коли гравці задають йому питання: він або мовчить, або просто зникає.
Він чув, що я казав: «За що бан буде?» — а він просто ігнорить.
Прошу зменшити покарання, тому що адміністратор не виконував елементарного — не міг пояснити. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):тут
- Дата походження:30.09.2025