Розглянуто Для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владосік Снайпс

♡ | Північна Україна | ♡
Реєстрування
6 Жов 2023
Дописи
526
Реакції
179
Бали
48
1. Нікнейм адміністратора: Том Кенді

2. Особистий нікнейм: Владосік Снайпс

3. Суть скарги:

Вітаю!
Я здогадуюсь, за що я отримав покарання, і хотів би висловитися з цього приводу.
Все, що було сказано на адресу людини з якою стався конфлікт, було сказано на емоціях, тому що перед моїм "неадекватним висловлюванням" людина мені сказала
"пішов звідси" (у разі потреби готовий надати докази), що спровокувало мене на ці висловлювання.
Прошу вибачення за мої слова, вийшовши з агресивного стану, я осмислив що сказав це дарма.
Тому дуже б хотів попросити зменшити покарання на мут, чи хоча б бан на 1 день, бо бан за неадекватні висловлювання це дуже жорстко та ще й на 3 дні...
Я розумію що це друге "неадекватне висловлювання" за день, але прошу врахувати що перше не було жорстким.
Буду вдячний за розуміння, і обіцяю що буду стримуватись, і не реагувати так на такі провокації.

Дякую!

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут

5. Дата походження: 26.06.24

Останнє редагування модератором:

Владосік Снайпс

♡ | Північна Україна | ♡
Реєстрування
6 Жов 2023
Дописи
526
Реакції
179
Бали
48
Помилився, перше "неадекватне висловлювання" було 24.06, покарання видали 2 дні після порушення...

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Ситуація неоднозначна, з огляду на можливі провокації та ваше каяття, заміню вам блокування на мут, в наступний раз фіксуйте порушення щодо вас та пишіть скаргу на гравця.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі