Розглянуто Для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
7 Сер 2022
Дописи
91
Реакції
195
Бали
66
Вік
23
  1. Нікнейм адміністратора: 51817
  2. Особистий нікнейм: Владислав Зерновий [6022]
  3. Суть скарги: Вітаю. Працював кур`єром. Притиснувся до узбіччя щоб звернути на мить гру (00:07 фрапсу). Побачив, як Боже створіння з id 191479 підрізало мій транспорт (дороги вистачало щоб цього не робити) (00:23 фрапсу). За ним побачив ще одне Боже створіння з id 51817. Не міг завестися та полагодити свій ТЗ, не було ремок. Підбіг до одног з Божих створінь. Витягнув його з Божого транспорту, щоб добратися хоча б до АЗС і купити ремок. Боже створіння id 51817 прибирає Божий транспорт і телепортує мене до себе. Дав пару разів по шапці Божому створінню id 51817 за його халатність до РП процесу, щоб не втикав, і побіг у сторону АЗС. Не заливав би жб, якби Боже створіння не перевисила свої Божі повноваження, у вигляді заморозки мого персонажу (01:12 фрапсу). Стояв я таким чином десь хвилин 3 (тривалість заморозки обрізав. Нехай надає докази Боже створіння 51817). Після всього цього Ви дійсно бажаєте щоб я на сервері видігрував якесь РП, коли слідкуючі за оф. організаціями фігньою страдають? (на 01:24 ще раз Божі створіння попалися, але вже хоча б займалися "Божими справами" у вигляді перестрілки один одного без залучення РП гравців.).

Додатково, дізнався від одного адміністратора у VIP чаті, що сума штрафів за порушення правил дорожнього руху були підвищення за для "профілактики над порушниками". То тепер, якщо можете, надайте будь ласка відповідь на наступне питання: Яким чином має впасти кількість порушень від гравців, коли, ті самі порушення, виконує Адміністрація? Раджу спершу зробити профілактичні роботи у складі адміністрації.

Дуже сподіваюся на справделиве рішення та впливання на роботу слідкуючих за офіційними організаціями, безпосередньо, над своїми фракціями, які є ричагом РП процесу. Дякую.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): *тик*
  5. Дата походження: 11.10.24

Андрій Блащина

Пенсія ГА 01 I Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
9 Лип 2022
Дописи
4,827
Реакції
9,086
Бали
253
Вітаю, шановний кравець!
Приносим вам свої вибачення
Адміністратор отримає покарання
Приємної гри на UKRAINE GTA.
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі