Розглянуто Для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Артем Байт

Отаман
Реєстрування
14 Жов 2024
Дописи
16
Реакції
31
Бали
18
Нікнейм адміністратора: Кирило Веркут Особистий нікнейм: Артем Байт Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація. Вчора отримав бан на 14 днів за скам. Але не вважаю що я когось обманув, тому прошу зняти бан та допомогти розібратися в даній ситуації. Пан Кирило купував в мене чіп, він скинув гроші на карту, але я їх не отримав, типу в історії платежів є зарахування в євро, хоча на моєму відеодоказі чудово видно що я надав гривневу карту та і на інших картах цієї суми немає. Під час обміну був дещо на емоціях та впевнений що саме мене скамлять, але наразі переглянувши свій відкат розумію що це якийсь баг і ті кошти все ж таки десь мають бути. Рахую що пан адміністратор дещо погарячкував відправивши мене в бан, можна було б спочатку звернутися до техпідтримки та вияснити цей момент або можна було б звязатися в дс та надати один одному фотодоказ що кошти відправлено та звернутися до техпідтримки. Я готовий віддати чіп якщо я дійсно отримав ці кошти. Прошу допомогти розібратися з ситуацією та зняти мені блокування, так як я не є скамер, картку вказав вірно й чудово видно що кошти на неї не прийшли. Тайм коди:1.15-3 хвилини

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Через спірність ситуації блокування буде знято.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі