Розглянуто Для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Marikk

Отаман
Реєстрування
30 Сер 2023
Дописи
128
Реакції
29
Бали
31
1. Ваш нікнейм:Маркуша Малдаван
2. Нікнейм адміністратора:Андрій Берлінов
3. Суть скарги:
Я катався на машині. Андрій Берлінов почав по мені стріляти. У мене був великий пінг, я його був підрізав, і вони почали по нам стріляти і доганяти. Після чого в автомобілі пробили колесо, і ми почали з ними стрілятися.

Плюс до того, там була людина не в формі, яка стріляла по нас і каталася з ним у машині, просто допомагала йому в тому. Після чого вони застрелили мого друга і заарештували мене.

І я обізвав Андрія Берлінова, хоча він у той час не був Адміністратором і сам виписав мені покарання, саме максимальне по РП процесу. Як він може мене відкинути, якщо він тоді був простий поліцейський, при тому ж відкинув мене без скарги і використав свої адміновські можливості і відкинув мене.Прошу зменшити покарання.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тут
5. Дата порушення:12.12.2025

Sendik<3

Активний гравець
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
651
Реакції
687
Бали
113
ну так а как ты должен был знать шо его например не сняли или шо у него не отпуск, шо то тот Берлинов не правильно выдает наказания либо правила укр гетеа оч хорошие) считай не за шо откинули

Marikk

Отаман
Реєстрування
30 Сер 2023
Дописи
128
Реакції
29
Бали
31
ну так а как ты должен был знать шо его например не сняли или шо у него не отпуск, шо то тот Берлинов не правильно выдает наказания либо правила укр гетеа оч хорошие) считай не за шо откинули
Та я думав, що він вже не адмін, а коли мене відкинув, то здивувався

Валерія Савченко

❤️
Активний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
4,030
Реакції
2,699
Бали
253
Вітаю.
Адмінстратор отримає дисциплінарне покарання.
Вам знято покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі