Розглянуто Для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Варя Квітка

Поважний гравець
Реєстрування
30 Тра 2023
Дописи
145
Реакції
182
Бали
48
1. Ваш нікнейм:Варя Квітка
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Стояла в афк на БУ ринку, в зачиненій машині! Відчинені дверцята з боку пасажира - візуальний баг. Підбіг гравець, почав смикати за ручки авто. Після цього я опиняюсь в текстурах автомобіля і потім моє авто зникає разом з тим гравцем і моїм пасажиром, який також перебував в афк. Якимсь чином гравець виштовхнув мене з авто і опинився на водійському сидінні мого автомобіля. Викрутки системно на БУ ринку не працюють. Яким чином він це зробив???? Хочу наголосити що це вже вдруге така ситуація! Але з різними гравцями. Скарга...
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео) ТИЦЬ
5. Дата порушення:06.01.25

Влад Чураєв

PS. Тільки може бути одна 🖤Чурочка🖤
Реєстрування
14 Сер 2023
Дописи
36
Реакції
69
Бали
23
Вік
31
3. Суть скарги: Стояла в афк на БУ ринку, в зачиненій машині! Відчинені дверцята з боку пасажира - візуальний баг. Підбіг гравець, почав смикати за ручки авто. Після цього я опиняюсь в текстурах автомобіля і потім моє авто зникає разом з тим гравцем і моїм пасажиром, який також перебував в афк. Якимсь чином гравець виштовхнув мене з авто і опинився на водійському сидінні мого автомобіля. Викрутки системно на БУ ринку не працюють. Яким чином він це зробив???? Хочу наголосити що це вже вдруге така ситуація! Але з різними гравцями. Скарга...
Тоже самое було! Я за варю!

Володимр Кайовскій

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Бер 2024
Дописи
118
Реакції
94
Бали
73
В мене було теж саме. Як по мені це може бути чити

Андрій Берлінов

ГА | Північна Україна
Головний Адміністратор
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,528
Реакції
987
Бали
253
Вітаю!

Гравця буде заблоковано.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі