Розглянуто Для ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Варя Квітка

Поважний гравець
Реєстрування
30 Тра 2023
Дописи
145
Реакції
182
Бали
48
1. Ваш нікнейм:Варя Квітка
2. Нікнейм адміністратора: -
3. Суть скарги: Стояла в афк на БУ ринку, в зачиненій машині! Відчинені дверцята з боку пасажира - візуальний баг. Підбіг гравець, почав смикати за ручки авто. Після цього я опиняюсь в текстурах автомобіля і потім моє авто зникає разом з тим гравцем і моїм пасажиром, який також перебував в афк. Якимсь чином гравець виштовхнув мене з авто і опинився на водійському сидінні мого автомобіля. Викрутки системно на БУ ринку не працюють. Яким чином він це зробив???? Хочу наголосити що це вже вдруге така ситуація! Але з різними гравцями. Скарга...
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео) ТИЦЬ
5. Дата порушення:06.01.25

Влад Чураєв

PS. Тільки може бути одна 🖤Чурочка🖤
Реєстрування
14 Сер 2023
Дописи
36
Реакції
69
Бали
23
Вік
31
3. Суть скарги: Стояла в афк на БУ ринку, в зачиненій машині! Відчинені дверцята з боку пасажира - візуальний баг. Підбіг гравець, почав смикати за ручки авто. Після цього я опиняюсь в текстурах автомобіля і потім моє авто зникає разом з тим гравцем і моїм пасажиром, який також перебував в афк. Якимсь чином гравець виштовхнув мене з авто і опинився на водійському сидінні мого автомобіля. Викрутки системно на БУ ринку не працюють. Яким чином він це зробив???? Хочу наголосити що це вже вдруге така ситуація! Але з різними гравцями. Скарга...
Тоже самое було! Я за варю!

Володимр Кайовскій

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Бер 2024
Дописи
118
Реакції
94
Бали
73
В мене було теж саме. Як по мені це може бути чити

Андрій Берлінов

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
22 Гру 2022
Дописи
2,551
Реакції
1,005
Бали
253
Вітаю!

Гравця буде заблоковано.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі