Розглянуто Для ЗГС - ГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джеймс Громов

Старший Адміністратор | Східна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
2 Тра 2025
Дописи
1,062
Реакції
536
Бали
253
  1. Нікнейм гравця:Федя Морісс- Назар Легенда
  2. Особистий нікнейм:Джеймс Громов
  3. Суть скарги:Предісторія приїхав я в НПУ К, по суті! А саме за дозволом для стробоскопів в холі нікого не було по карті я побачив на задньому плані є мітка, я підʼїхав глянув через камеру телефону шо то Федя Морісс в АФК стоїть ПО ФОРМІ! Думаю пригнуна забор і вийде з АФК побачить мене, під час того як я виліз на забор в мене підлягало, я впав на територію НПУ. Думаю як вилізти пішов у карідор НПУ хотів вийти! І тут підбігає Назар Легенла Бʼє тайзером після чого бере в кайданки і каже вас буде затримано (під час цего я йому кажу випусти мене звідси ) далі він бере в кайданки веде в кімнату для допитів питає чи мені потрібен адвокат -я кажу ні! Після я йому добровільно надаю паспорт він каже< він мені не потрібен> Надалі він проводить БЕЗ ПІДСТАВНИЙ ОБШУК ((я йому не погрожував нічим )) Не було вагомих причин для обшуку. Вриваєця в кімнату Федя Морісс І каже 45ККУ далі вони вилучили в мене Зброю на яку є ДОЗВІЛ Примітка: Добре з тим що я проник на територію НПУ. Я згоден! А от з тим що обшук без пітставнопровели. НІ !
  4. Докази (скріншот/відео): Запрошую у Пана Назар та Феді
  5. Дата порушення:23.08.25

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,547
Реакції
1,640
Бали
253
Вітаю!
Наразі йде активна підготовка до 24 серпня тому скарга буде розгялдатися трошки довже за це прошу вибачення.

Наразі запросив докази у працівників НПУ

Ян Карпенко

♡♡♡♡♡♡♡♡
Активний гравець
Реєстрування
24 Чер 2023
Дописи
1,320
Реакції
555
Бали
253
Вітаю!

З співробітниками буде проведена бесіда, більше таких ситуацій не повториться.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі