- Реєстрування
- 2 Тра 2025
- Дописи
- 1,062
- Реакції
- 536
- Бали
- 253
- Нікнейм гравця:Федя Морісс- Назар Легенда
- Особистий нікнейм:Джеймс Громов
- Суть скарги:Предісторія приїхав я в НПУ К, по суті! А саме за дозволом для стробоскопів в холі нікого не було по карті я побачив на задньому плані є мітка, я підʼїхав глянув через камеру телефону шо то Федя Морісс в АФК стоїть ПО ФОРМІ! Думаю пригнуна забор і вийде з АФК побачить мене, під час того як я виліз на забор в мене підлягало, я впав на територію НПУ. Думаю як вилізти пішов у карідор НПУ хотів вийти! І тут підбігає Назар Легенла Бʼє тайзером після чого бере в кайданки і каже вас буде затримано (під час цего я йому кажу випусти мене звідси ) далі він бере в кайданки веде в кімнату для допитів питає чи мені потрібен адвокат -я кажу ні! Після я йому добровільно надаю паспорт він каже< він мені не потрібен> Надалі він проводить БЕЗ ПІДСТАВНИЙ ОБШУК ((я йому не погрожував нічим )) Не було вагомих причин для обшуку. Вриваєця в кімнату Федя Морісс І каже 45ККУ далі вони вилучили в мене Зброю на яку є ДОЗВІЛ Примітка: Добре з тим що я проник на територію НПУ. Я згоден! А от з тим що обшук без пітставнопровели. НІ !
- Докази (скріншот/відео): Запрошую у Пана Назар та Феді
- Дата порушення:23.08.25