- Реєстрування
- 5 Лип 2023
- Дописи
- 358
- Реакції
- 403
- Бали
- 123
Нікнейм адміністратора: -
Особистий нікнейм: Адам Міцкевич
Суть скарги:
Мене звати Адам Міцкевич, мені 15 років. З недавнього часу на посаду Лідера можна подати з 16 років, та як мені сказали лідер ДКВС це моя остання лідерка.
Я успішно відстояв 2 лідери і зараз ж лідером, тому прошу отримання виключення як це прописано у умовах заявки на посаду лідера оскільки я неодноразово доводив свою компетентність у даній посаді
Знизу перелічюю всі посади 11+:
Полковник ДКВС
Полковник НПУ Д
Прем'єр міністр
Директор ЗМІ
Головний лікар
Полковник СБУ К
Генерал ДКВС
Ці посади також доводять мої звання і цій сфері та вміння керувати що також доводять мою компетентність на посаді лідера що також є ключовим фактором отримання виключення
Доказ видачі покарання (скриншот/відео): для даної теми вони не потрібні
Дата походження: 21.10.2024
Особистий нікнейм: Адам Міцкевич
Суть скарги:
Мене звати Адам Міцкевич, мені 15 років. З недавнього часу на посаду Лідера можна подати з 16 років, та як мені сказали лідер ДКВС це моя остання лідерка.
Я успішно відстояв 2 лідери і зараз ж лідером, тому прошу отримання виключення як це прописано у умовах заявки на посаду лідера оскільки я неодноразово доводив свою компетентність у даній посаді
Знизу перелічюю всі посади 11+:
Полковник ДКВС
Полковник НПУ Д
Прем'єр міністр
Директор ЗМІ
Головний лікар
Полковник СБУ К
Генерал ДКВС
Ці посади також доводять мої звання і цій сфері та вміння керувати що також доводять мою компетентність на посаді лідера що також є ключовим фактором отримання виключення
Доказ видачі покарання (скриншот/відео): для даної теми вони не потрібні
Дата походження: 21.10.2024
Останнє редагування модератором: