Розглянуто Для ЗГС ДЕРЖ / ГС ДЕРЖ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кораддо Версетті

ғᴏʀᴇᴠᴇʀ ʏᴏᴜɴɢ
Реєстрування
21 Сер 2025
Дописи
50
Реакції
55
Бали
23
1.Ваш нікнейм: Кораддо Версетті
2. Нікнейм адміністратора: ЗГС ДЕРЖ | ГС ДЕРЖ
3. Суть скарги:

Прошу розглянути можливість зняття ОЧС (10-11-9 рангів). ОЧС було видано через те, що я змушений був часто йти в ЗВБ. Причина була поважною — у той період у мене більше тижня не було світла, через що я не мав можливості стабільно заходити в гру та виконувати свої обов’язки. До цього я також брав відпустку, але ситуація зі світлом затягнулась і мені довелось повторно йти в ЗВБ.
На даний момент ситуація стабілізувалась, я повернувся до активної гри та знаходжусь в НПУ , де наразі є нестача активних полковників. Я готовий відповідально підходити до своїх обов’язків, бути активним і допомагати фракції розвиватись.
Прошу дати мені шанс виправитися та зняти ОЧС, щоб я міг зайняти відповідну посаду і довести свою активність та відповідальність.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): -
5. Дата порушення: не помню

Анна Соколовська

ГС Держ | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
2 Бер 2024
Дописи
1,213
Реакції
1,086
Бали
253
Вітаю, шановний гравець.

Не зовсім зрозуміло, на підставі чого ви дійшли висновку, що у фракції НПУ наразі недостатня кількість полковників. На даний момент у фракції перебувають один генерал та троє діючих полковників, окрім того, ще один полковник у лідера є по довірі.

Також варто зазначити, що за час вашого перебування на керівних посадах неодноразово виникали ситуації, які свідчили про недостатньо відповідальне ставлення до своїх обов’язків. На нашу думку, гравець, який претендує на певну посаду, повинен об’єктивно оцінювати власні можливості та готовність виконувати покладені на нього завдання, а не займати посаду лише формально для галочки. Також беремо до уваги, що наразі ви займаєте лише друге звання в НПУ, отже якогось певного розвитку в фракції у вас не було.

Для відновлення довіри необхідно продемонструвати стабільну активність, високий рівень знань, відповідальність та зробити помітний внесок у розвиток фракції. Лише за таких умов ми матимемо підстави розглядати подальшу співпрацю на посадах старшого складу.

Наразі, на жаль, достатньої активності та зацікавленості у розвитку фракції з вашого боку не спостерігається.

Крім того, під час перевірки вашої історії покарань було встановлено, що ви неодноразово отримували покарання за порушення, зокрема блокування за образи інших гравців та прояви нешанобливого ставлення. З огляду на кількість подібних порушень у історії, наразі ми не можемо довірити вам обіймання високих посад у державних фракціях.

Рекомендуємо зосередитися на підтриманні стабільної активності, уникати вагомих порушень та проявити себе з позитивного боку. У майбутньому, за наявності відповідних результатів, питання щодо надання вам ще одного шансу може бути переглянуте.

Надін Арквейл

Куратор Адміністрації | Центральна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
13 Січ 2023
Дописи
399
Реакції
285
Бали
123
Вітаю.
Адміністратор надав вам відповідь.

Розглянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі