Відмовлено Для ЗКТП

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
Сервер у діскорді: Всі
2. Нікнейм теха: Микола Ткач
3. Особистий нікнейм (Discord): @maximgeras
4. Суть скарги: Хочу щиро вибачитися за те, що включив демонстрацію на інший проєкт,
через це мій акаунт було заблоковано. Я повністю усвідомлюю свою помилку і запевняю, що більше такої ситуації не повториться.
Я дуже прошу розглянути можливість розбану мого акаунту. Я готовий дотримуватися всіх правил і надалі діяти відповідально.
Дякую за ваше розуміння та шанс виправити ситуацію.
Багато хто з СМ подивився, але тільки один Дмитро перевірив скаргу, ще раз повторюю, для ЗКТП! я знаю що мені надали відповідь. але всі ми люди, та маємо право на 2 шанс.

Шановні! Скарга йде для ЗКТП, будь ласка не робіть такого, та він я впевнений перевіре, я для нього пишу скаргу, не потрібно ії відмовляти, ви ж самі робите так щоб я порушив, тому що я написав що для ЗКТП, чому коли скарга на йде на адміністрацію та пишется для Коваленка то ії переглядає Сергій, а тут ви перевіряєте, коли я пишу для ЗКТП

ЗНОВУ ПОВТОРЮЮ
Чому нижче скарги від мене від Лайта Агамі була для ЗКТП та на його скаргу ніхто не відповідав, йде моя скарга та на її всі відповідають, пане ЗКТП попрошу усну бесіду з СМ

5. Доказ: (скриншот/відео): -
6. Дата походження: 01.08.20

Дмитро Джокер.

let it be.
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
1,386
Реакції
778
Бали
253
Вітаю, пане.

Вам особисто відповідь надав, - сам технічний адміністратор проєкту - Максим Петрушка. Ви думаєте, що відповідь ЗКТП/КТП буде змінена?
Немає межі наглості, порушували правила - просите розблокування та ще й
покарати усною бесідою SM, які закрили ваші скарги. Їх на секундочку ніхто не відмовляв, а наголосили на відповіді від технічного адміністратора і поставили статус - "Зачинено".

не потрібно ії відмовляти​

1723631704289.png

Передано вищому керівництву, очікуйте відповіді.

Владислав Омельчук

Адміністратор 04 | UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
651
Реакції
511
Бали
98
Вітаю, шановний гравець.
Вам вже була надана відповідь в минулому оскарженні - посилання .
На жаль, ви порушили серйозне правило проєкту, а саме «реклама сторонніх проєктів», що є недопустимим та забороненим.
В оскарженні відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі