Відмовлено Для ЗКТП!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Максим Герас ♡

.
Активний гравець
Реєстрування
15 Чер 2023
Дописи
1,357
Реакції
1,644
Бали
213
1. Сервер у діскорді: Всі
2. Нікнейм теха: -
3. Особистий нікнейм (Discord): maximgeras
4. Суть скарги:
Вітаю всіх, я хочу щиро вибачитися за те, що включив демонстрацію на інший проєкт,
через це мій акаунт було заблоковано. Я повністю усвідомлюю свою помилку і запевняю, що більше такої ситуації не повториться.
Я дуже прошу розглянути можливість розбану мого акаунту. Я готовий дотримуватися всіх правил і надалі діяти відповідально.
Дякую за ваше розуміння та шанс виправити ситуацію.

Я знаю що цю скаргу можливо перевірять С.М, або інші люди, але будь ласка не переглядайте її, я розмовляв з ЗКТП в ос повідомлення, та він мені сказав що я можу подати оскарження, воно йде для нього, та не перевіряйте, я знаю що мені надали відповідь, але наразі в мене не дуже добра ситуація в мене ЧСА, та бани в діскорді не буде зручні, я дуже хочу виправитись, та зняти ЧСА, повернути до себе довіру, дайте мені будь ласка цей шанс, та не перевіряйте цю скаргу, будьте людьми, та оставьте її для ЗКТП, я не наглію, просто я дуже сильно помилився що це зробив, я знаю це, усвідомлюю, але всі мають право на 2 шанс, дякую вамс.Пане Олександр вам немає різниці що просять інші?! Я знаю що я порушував, але СКАРГА ДЛЯ ЗКТП, ЧОМУ КОЛИ ПИШУТЬ СКАРГУ ДЛЯ ЗКТП ПЕРЕГЛЯДАЄ ЇЇ ЗКТП А В МЕНЕ ЇЇ ПЕРЕГЛЯДАЄТЕ ВИ? я Прошу ВАС не переглядайте! Я не розумію, ви хочете собі дописи нафармити? чи що? я прошу перевірити ЗКТП!
5. Доказ: (скриншот/відео): =
6. Дата походження: 02.08.2024

Владислав Омельчук

Адміністратор 04 | UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
651
Реакції
511
Бали
98
Вітаю, шановний гравець.
Ви вже отримували відповідь в минулому оскарженнях - посилання.
Якщо Ви і на далі продовжите флудити оскарженнями - отримаєте блокування форумного акаунту.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі